EKS Nais- ja Tyttökiekon kauden päättäjäiset!

20.5.2017

Espoon Otahallissa vietettiin vauhdikkaat kauden 2016-2017 päättäjäiset palkintojen jaon ja rennon pelailun merkeissä.

Eks Naiset, EKS Tyttökiekko sekä EU Naiset kokoontuivat yhteisiin päättäjäisiin Espoon Otahalliin lauantaina 20.5.2017. Ohjelmassa oli ensin palkintojen jako kauden parhaimmille pelaajille, pientä herkuttelua sekä rentoa pelailua koko porukalla.

Kauden 2016-2017 pelaajista palkittiin seuraavat:

F/G -tytöt

Tsemppari: Miliana McIntire ”Huikea pelimimmi, jolla on vastustamaton maalinnälkä. Ei arastele vastustajia ja pelaa rohkeasti kiekolla. Haluaa voittaa.”

Tsemppari: Sini Leskinen ”Pelaamisesta syttyvä hirmu tsemppari, josta kuoriutui sisukas puolustaja. Ei anna vastustajille hetken rauhaa omalla maalilla.”

Yllättäjä: Edit Säynevirta ”Pippurinen neiti, joka ei isompia vastustajia kaihda. Hirmuinen tsemppari ja taitava kikkailija.”

E-tytöt

Tsemppari: Veera Pöntinen ”Aina iloinen, tekee hommat täysillä. Hyödyntää jokaisen tarjolla olevan treenimahdollisuuden, kuten joukkueen treenien lisäksi käymällä aktiivisesti talent- ja tekniikkajäillä, omatoimisia harjoituksia unohtamatta.”

Yllättäjä: Eleonore Pahkala ”Vasta puolitoista vuotta lätkää harrastanut pelaaja on mennyt eteenpäin valtavin askelin. Ei anna ikinä periksi ja onkin ollut tulessa joka ikisessä pelissä.”

D-tytöt

Tsemppari: Hillevi Holmström ”Todellinen nuori urheilija, joka tietää mitä tahtoo ja tekee kaiken aina viimeisen päälle huolella. Ikäluokkansa ehdotonta kärkeä.”

Yllättäjä: Jonna Jauhola ” Ilopilleri, tsemppari, taistelija ja soturi. Siinä muutamia sanoja, joilla kuvailla tätä pelaajaa. Yhdessä vuodessa tästä esimerkillisestä urheilijasta ja harjoittelijasta kuoriutui kaiken lisäksi myös esimerkillinen jääkiekkoilija.”

B/C-tytöt

Yllättäjä: Sofia Matomäki ”Pelasi hienon ja nousujohteisen kauden. Joukkueen eteen työskentelevästä tunnollisesta harjoittelijasta kasvoi kevättä kohti entistä suuremman roolin pelaaja, joka ei pidä itsestään meteliä, vaikka syytä ehkä olisikin.”

Vuoden pelaaja: Anni Montonen ”Tämä pelaaja pelasi läpi kauden esimerkillisesti, osoittaen rohkeutta, luovuutta ja taistelutahtoa. Puolustusvelvoitteiden lisäksi hän kunnostautui myös tehopisteiden valossa erikoistumalla erityisen näyttäviin suorituksiin, vaikka peleissä ei tyylipisteitä jaetakaan.”

NAISET

Vuoden pelaaja: Jere Ahosen perustelut: "Kauden pelaaja.

Urheilua seuraavilla on tapana ihailla millä työmoraalilla, treenin määrällä sekä laadulla ammatti ja ns. huippu- urheilijat treenaavat.

Monesti unohtuu se kuitenkin kaikkein kovin amatööriporukka, joka tekee päivät töitä, opiskelee ja treenaa lähes saman määrän kuin terävimmällä huipulla olevat urheilijat.

Siihen kun lisätään vielä treenaamisen laatu ja intohimo, alkaa syntyä tulosta. Tämä tulos näkyy urheilijalle itselleen eikä alemmalla sarjatasolla kovin usein puhkaise median kynnystä.

Yksi loistava esimerkki itselleen uskomattomalla antaumuksella treenaavasta ja sitä kautta kaukaloa dominoivasta pelaajasta on Elin Högnäs.

Höge, kiitos esimerkillisestä tekemisestä ja isot Tsempit!"

Toimihenkilö, joka on mukana täysin talkoohengellä, sillä oma tyttö ei edes pelaa jääkiekkoa. B/C:n huoltaja Harri Lehtonen

Paljon onnea kaikille palkituille.

Iso kiitos mahtavasta kaudesta EKS Tyttökiekko, EKS Naiset sekä EU Naiset sekä kaikki mukana olleet toimihenkilöt ja vanhemmat!