Tyttöjen maksuton luistelukoulu- ja ringettekurssi!

4.8.2017

Tyttöjen maksuton luistelukoulu!

Maksuton ringette- ja luistelukoulukurssi vuonna 2008-2010 syntyneille tytöille syyskuussa Leppävaaran ja Laaksolahden jäähalleissa!

Kurssit on suunnattu aloittelijoille, ja niissä keskitytään luisteluun ja lajin alkeisiin hauskojen treenien merkeissä.

Ringette- ja luistelukoulukurssille kannattaa osallistua, kun haluat:

• Lapsellesi tilaisuuden kokeilla uutta harrastusta veloituksetta
  • Lapsesi oppivan luistelun alkeet
  • Lapsellesi tilaisuuden saada uusia ystäviä

Maksuttoman ringette- ja luistelukoulu kurssin järjestää Espoon Kiekkoseura ry.

Kurssin sisältö:

• Neljät laadukkaat jääharjoitukset sisältäen luisteluharjoituksia, leikkejä, ratoja ja kisoja
  • Jäällä lainaksi saat ringettemailan

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta eli osallistujat vastaavat itse vakuutusturvastaan.

Kurssipaikat ja ajankohdat:

Leppävaaran jäähalli (Maantienpelto 1) ja Laaksolahden jäähalli (Lähdepurontie 1):

• La 2.9.2017 klo 14.45-15.45 Leppävaaran jäähalli
  • Su 3.9.2017 klo 12.30-13.30 Laaksolahden jäähalli
  • La 9.9.2017 klo 13.15-14.15 Leppävaaran jäähalli
  • Su 10.9.2017 klo 12.30-13.30 Laaksolahden jäähalli

Kurssille voi osallistua, vaikkei pääsisi paikalle jokaisella treenikerralla. Toivottavaa kuitenkin on, että lapsi pääsee osallistumaan vähintään 3 / 4 kerrasta. Ilmoitathan poissaolot erikseen!

Jatko kurssin jälkeen:

Maksuttoman ringette- ja luistelukoulukurssin jälkeen halukkaat voivat jatkaa ringettekoulussamme tai tason mukaan ikäluokkajoukkueessa.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Ilmoittautumiset ringeten valmennuspäällikölle Ira Merivaaralle sähköpostitse osoitteeseen: ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi . Ilmoitathan lapsen nimen, syntymäajan ja kerrot hieman lapsen luistelutaustasta. Kaikille kurssille mahtuneille lähetetään lisäinfo sähköpostitse. Ensisijalla ovat lapset, jotka eivät vielä ole osallistuneet seuran järjestämälle kurssille aikaisemmin.

Lisätietoja samasta sähköpostiosoitteesta tai numerosta 050 5282 505

Kannattaa ilmoittautua ajoissa, paikkoja on rajoitetusti!

Ps. Kannattaa kertoa tästä maksuttomasta mahdollisuudesta myös tutuille. Linkkiä tälle sivulle saa myös jakaa verkostoissasi.