Kutsu koulujen väliseen ringetteturnaukseen!

KUTSU RINGETTETURNAUKSEEN

LEPPÄVAARAAN!

Koulujenvälinen ringetteturnaus järjestetään Leppävaaran jäähallissa!

• 1-2-luokkalaisille tytöille
  • keskiviikkona 13.12 klo 8.30-14.30 välisenä aikana
  • Joukkueen sopiva koko on 6-8 pelaajaa. Peliaika 1 x 20min, vaihdot 1min
  • Pelit pelataan poikittaiskentällä 3 vs. 3, maalivahteja ei tarvita vaan maaleina käytetään pikkumaaleja

Mukaan tarvitaan luistimet, paksummat hanskat ja kypärä mielellään kasvosuojuksella. Mailat ja peliliivit saa lainaksi jäähallilta!

Pelimäärä riippuu osallistuvien joukkueiden määrästä. Mikäli vähintään 8 joukkuetta osallistuu, pelataan ensin alkusarja kahdessa lohkossa ja sen jälkeen sijoitusottelut.  Joukkueet otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin siten että mahdollisimman monesta koulusta pääsisi joukkue osallistumaan.

Ottakaa mukaan omat eväät, jotta jaksatte pelata koko päivän! Voitte halutessanne kysellä ruokailua Leppävaaran jäähallin kahviosta (info@milisfood.fi).

Lämpimästi tervetuloa pelaamaan ja viettämään liikunnallinen koulupäivä!

Ilmoittautumiset sähköpostitse: Ira Merivaaralle, ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi . Jos teillä on kysyttävää tai tarvitsette lisätietoja, niin Ira auttaa niissäkin!

PS. Huomaathan tarkemmat säännöt seuraavalla sivulla!