Maksutonta harrastamista 10-17-vuotiaille - Easy Hockey

10.1.2018

Toiminta on osallistujille maksutonta huhtikuun loppuun saakka

Easy Hockey tulee jatkossa olemaan osa Espoon kaupungin matalan kynnyksen U6 -toimintaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Easy Hockey on jatkossa maksutonta toimintaa.

Harjoitusvuoroja on kahdesti viikossa, perjantaisin ja sunnuntaisin. Mukaan pääset ilmoittautumalla myclub palvelun kautta.

Easy Hockey Sponsored by Caruna, sopii kaikille, jotka haluavat  ensisijaisesti pelata jääkiekkoa harrastusmielessä joukkuetoiminnan ulkopuolella, mutta Easy Hockeyn kautta on myös mahdollista liittyä joukkuetoimintaan. 70-100% harjoituksen kestosta pelataan koko kentän tai pienpelien muodossa. 0-30% harjoituksen kestosta harjoitellaan jääkiekon perustaitoja: luistelua, syöttämistä, laukomista ja kiekonkäsittelyä. Easy Hockey on jäsenilleen maksutonta.

Lisätiedot toiminnasta:

Tai