Naisten Mestis palaa Espooseen!

13.3.2018

Naisten Mestis-joukkue tekee vuoden tauon jälkeen paluun Espooseen!

Joukkueen päävalmentajana tulee toimimaan lähes 5 vuoden ajan tyttö- ja naisjoukkueita junioreista aina naisten Liigaan saakka valmentanut Jami Kantola. Jami tunnetaan pelaajalähtöisenä valmentajana ja onkin paras henkilö tähän rooliin. Joukkueessa jokaisella yksittäisellä pelaajalla on mahdollisuus kehittyä laadukkaan arjen kautta osaavan valmennuksen alla.

Lähialueella toimii mm. Leppävaaran lukion urheilulinja, Omnia ammattiopisto ja Laurea- ja Metropolia-ammattikorkeakoulujen Leppävaaran kampukset sekä hyvien kulkuyhteyksien varrella Aalto-yliopisto Otaniemessä.

Tryout-tapahtuma järjestetään huhtikuussa, ja siitä tiedotetaan lisää lähiaikoina!

Ennakkoilmoittautumiset ja tiedustelut suoraan Jamille (WhatsApp tai soittamalla 050 3072434 tai jami.kantola@outlook.com).

Naisten Mestiksen tehdessä paluun Espooseen, saamme yhden kehitysportaan lisää EKS:n tyttöjoukkueiden ja Naisten Liiga​a pelaavan espoolaisen Blues Naisten välille. Näin pystymme tarjoamaan vahvan pelaajapolun Espoolaisille tyttökiekkoilijoille.

Espoon Kiekkoseurassa on jo ennestään kattava tyttökiekon tarjonta kaikissa ikäluokissa tyttöjen kiekkokoulusta vanhimpaan tyttöjen sarjaan B/C-tyttöihin saakka. Kaikissa joukkueissa on myös tilaa uusille pelaajille. Nuorimmat pelurimme F/G-tytöissä ovat tällä hetkellä 2011-syntyneitä, ja kiekkokouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset tytöt! Kiekkokoulussa on kolme ilmaista kokeilukertaa.

Ilmoittautuminen ja yhteydenotot joukkueenjohtajiin www.espoonkiekkoseura.fi/tyttokiekko

tai valmennuspäällikkö minttu.tuominen@espoonkiekkoseura.fi