Ilmainen tyttöjen luistelukoulukurssi kaikenikäisille tytöille Laaksolahden jäähallissa huhtikuussa!

10.4.2018

Kurssi on suunnattu aloittelijoille, ja jäällä keskitytään luisteluun ja lajin alkeisiin hauskojen treenien merkeissä.

Jääkiekko- ja luistelukoulukurssille kannattaa osallistua, kun haluat:

• Lapsellesi tilaisuuden kokeilla uutta harrastusta veloituksetta
  • Lapsesi oppivan luistelun alkeet
  • Lapsellesi tilaisuuden saada uusia ystäviä

Maksuton jääkiekko- ja luistelukoulu kurssin järjestää Espoon Kiekkoseura ry.

Kurssin sisältö:

• Kolme laadukkaat jääharjoitukset sisältäen luisteluharjoituksia, leikkejä, ratoja ja kisoja
  • Mailan saa tarvittaessa lainaan
  • Kurssilla voimassa jääkiekkoliiton vakuutus.

Paikka ja päivämäärät
Laaksolahden jäähalli (Lähdepurontie 1)

• Su 15.4.2018 klo 9:00-10:30
  • Su 22.4.2018 klo 9:00-10:30
  • Su 29.4.2018 klo 9:00-10:30

Toivomme, että lapsi pääsee osallistumaan kaikille kerroille!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Ilmoittautumiset tyttökiekon valmennuspäällikölle Minttu Tuomiselle sähköpostitse osoitteeseen: minttu.tuominen@espoonkiekkoseura.fi

Ilmoitathan lapsen nimen, syntymäajan sekä kerrot hieman lapsen luistelutaustasta.

Kaikille kurssille mahtuneille lähetetään lisäinfo sähköpostitse. Ensisijalla ovat lapset, jotka eivät vielä ole osallistuneet seuran järjestämälle kurssille aikaisemmin.

Lisätietoja sähköpostitse.

Kannattaa ilmoittautua ajoissa, paikkoja on rajoitetusti!

Ps. Kannattaa kertoa tästä maksuttomasta mahdollisuudesta myös tutuille. Linkkiä tälle sivulle saa myös jakaa verkostoissasi.