EKS ringette etsii ringettekoulun vastuuohjaajaa!

29.5.2018

Espoon Kiekkoseura on Espoossa toimiva ringette- ja jääkiekkoseura. Meillä on Suomen suurin ringettekoulu ja meidät palkittiinkin kauden 2017-2018 Vuoden Ringettekouluna! Meillä on joukkue jokaisella mahdollisella sarjatasolla pienistä G-tytöistä aina SM-sarjaan ja Ladyihin asti.

PALKKAAMME OSA-AIKAISEN INNOKKAAN RINGETTEKOULUN VASTUUOHJAAJAN!

Etsimme ringettekoulun vastuuohjaajaa kaudelle 2018-2019. Toivoisimme, että sinulta löytyisi omaa pelaaja- tai valmennustaustaa.

• Olethan kiinnostunut liikunnasta sekä omien valmennustaitojesi kehittämisestä!
  • Olethan täysi-ikäinen
  • Otathan huomioon, että ringettekoulumme on lauantaisin ja sunnuntaisin

Positiivinen asenne, yhteistyökykytaidot sekä oma-aloitteisuus että halu sitoutua ja kehittyä valmentajana ovat asioita, joita odotamme valmentajiltamme ja ohjaajiltamme. Yhtään liioittelematta voidaan sanoa, että vastuuohjaaja on ringettekoulun sydän!

Vastuuohjaaja vastaa ringettekoulun toiminnasta. Hän suunnittelee harjoitukset ja organisoi koko ringettekoulun jäätoiminnan sekä apuohjaajien työt. Sinulla on mahdollisuus oppia paljon urheiluseuratoiminnasta, lasten ohjaamisesta sekä erilaisten tapahtumien järjestämisestä.

Ringettekoulun vastuuohjaaja toimii yhteistyössä valmennuspäällikön ja muiden ohjaajien kanssa.

Perehdytämme sinut tehtävään ja annamme valmennusta tukevaa materiaalia. Sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua ringetteliiton 1-tason lajikoulutukseen. Vastuuohjaajan esimiehenä, apuna ja tukena toimii ringeten valmennuspäällikkö.

Työ alkaa elokuun lopussa perehdytyksellä ja starttaa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Työ päättyy huhtikuun viimeinen viikonloppu. Kirjoitamme työstä työtodistuksen ja voit myös mahdollisesti saada hyväksi luettua opintoja / opintopisteitä työstä.

Lisätietoja antaa EKS ringeten valmennuspäällikkö Ira Merivaara, puh. 050 5282 505 tai sähköpostitse ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 11.7.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi

TERVETULOA VALMENTAJAKSI ESPOON KIEKKOSEURAAN