EKS ringette palkkaa seuratyöntekijän - oletko se sinä?

29.5.2018

Espoon Kiekkoseura on Espoossa toimiva ringette- ja jääkiekkoseura. EKS on Suomen suurin ringetteseura ja meidät palkittiin vuonna 2017 Vuoden Ringetteseuraksi ja vuonna 2018 Vuoden Ringettekouluksi. Meillä on joukkue jokaisella mahdollisella sarjatasolla pienistä G-tytöistä aina SM-sarjaan ja Ladyihin asti.

PALKKAAMME EKS RINGETELLE SEURATYÖNTEKIJÄN!

Etsimmekin nyt ringeten seuratyöntekijää kaudelle 2018-2019. Toivoisimme, että sinulta löytyisi lajituntemusta.

Työtehtäviisi kuuluu ringeten kokonaisvaltainen kehittäminen Espoossa.

• Erilaisten seuran tapahtumien organisointi, suunnittelu ja toteutus
  • Joukkueiden tapahtumiin osallistuminen
  • Ringette- ja luistelukoulujen ohjaaminen
  • Koulu- ja muut lajinlevitystapahtumat

Työtehtävät sovitaan ja toteutetaan yhdessä ringeten valmennuspäällikön kanssa. Esimiehenä toimii ringeten valmennuspäällikkö. Työaika on 10h / vko ja se alkaa syyskuussa ja päättyy huhtikuun lopussa.

Lisätietoja antaa EKS ringeten valmennuspäällikkö Ira Merivaara, puh. 050 5282 505 tai sähköpostitse ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 11.7.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi

TERVETULOA TÖIHIN ESPOON KIEKKOSEURAAN