Tyttöjen ilmaiset luistelu- ja ringettekoulukurssit Espoossa!

1.8.2018

Tyttöjen maksuton luistelukoulu!

Maksuttomat ringette- ja luistelukoulukurssit vuonna 2009-2014 syntyneille tytöille syyskuussa Leppävaaran, Laaksolahden ja Espoonlahden jäähalleissa!

Kurssit on suunnattu aloittelijoille, ja niissä keskitytään luisteluun ja lajin alkeisiin hauskojen treenien merkeissä.

Ringette- ja luistelukoulukurssille kannattaa osallistua, kun haluat:

• Lapsellesi tilaisuuden kokeilla uutta harrastusta veloituksetta
  • Lapsesi oppivan luistelun alkeet
  • Lapsellesi tilaisuuden saada uusia ystäviä

Maksuttoman ringette- ja luistelukoulukurssin järjestää Espoon Kiekkoseura ry.

Kurssin sisältö:

• 2-3 laadukkaat jääharjoitukset sisältäen luisteluharjoituksia, leikkejä, ratoja ja kisoja
  • Jäällä lainaksi saa ringettemailan

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta eli osallistujat vastaavat itse vakuutusturvastaan.

Kurssipaikat ja ajankohdat:

Laaksolahden jäähalli (Lähdepurontie 1), Leppävaaran jäähalli (Maantienpelto 1) ja Espoonlahden jäähalli (Espoonlahdentie 2-4)

Kurssi 1.

• La 1.9. klo 13.15-14.15 Leppävaaran jäähalli
  • Su 2.9. klo 13.30-14.30 Laaksolahden jäähalli
  • Ti 4.9. klo 17.45-18.45 Leppävaaran jäähalli

Kurssi 2.

• La 8.9. klo 13.15-14.15 Leppävaaran jäähalli
  • Su 9.9. klo 13.30-14.30 Laaksolahden jäähalli

Kurssi 3.

• La 8.9. klo 15.45-16.35 Espoonlahden jäähalli
  • Su 9.9. klo 15.45-16.35 Espoonlahden jäähalli

Jatko kurssin jälkeen:

Maksuttoman ringette- ja luistelukoulukurssin jälkeen halukkaat voivat jatkaa ringettekoulussamme tai tason mukaan ikäluokkajoukkueessa.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Ilmoittautumiset ringeten valmennuspäällikölle Ira Merivaaralle sähköpostitse osoitteeseen: ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi

Ilmoitathan lapsen nimen, syntymäajan, mille kurssille lapsi osallistuu sekä kerrot hieman lapsen luistelutaustasta.

Kaikille kurssille mahtuneille lähetetään lisäinfo sähköpostitse. Lisätietoja samasta sähköpostiosoitteesta tai numerosta 050 5282 505

Kannattaa ilmoittautua ajoissa, paikkoja on rajoitetusti!

Ps. Kannattaa kertoa tästä maksuttomasta mahdollisuudesta myös tutuille. Linkkiä tälle sivulle saa myös jakaa verkostoissasi.