Junioripäällikön haku auki

13.9.2018

Kiekko-Espoo ry hakee seurayhteisöönsä päätoimista junioripäällikköä

Junioripäällikön keskeiset työtehtävät:

• Ohjata ja valvoa seuran valmennus ja kasvatustyötä seurayhteisön seurojen nuorimmissa ikäluokissa
  • Seurayhteisön kehittäminen ja harrastajamäärien kasvattaminen
  • Uusien joukkueiden perustaminen ja harrastajien integrointi seuroihin
  • Suunnitelmallisen ja pitkäjänteisen juniorivalmennuksen johtaminen
  • Junioritoiminnan laadun parantaminen ja yhteisöllisyyden kehittäminen
  • Seurayhteisön järjestämien luisteluvalmennuksien ohjaaminen
  • Leirien suunnittelu ja toteutus
  • Koulutusten suunnittelu yhdessä valmennuspäällikön kanssa
  • Kiekkokoulun organisointi
  • Harrastetoiminnan kehittäminen -> matalankynnyksen toiminta

Toimintaympäristö

Kiekko-Espoo ry on kahden espoolaisen jääurheiluseuran, Espoon Kiekkoseura ry:n ja Espoon Palloseuran Jääkiekko ry:n perustama, voittoa tavoittelemattoman yhdistys. Sääntöjensä mukaisesti sen tehtävänä on huolehtia EKS:n ja EPS:n vanhempien junioreiden kilpaurheilun ja aikuisten kilpailu-urheilun järjestämisestä.

EKS, EPS ja Kiekko-Espoo muodostavat seurayhteisön, missä pyrkimyksenä on taata ja mahdollistaa kaikille jääkiekon ja ringeten harrastaminen jossain seurayhteisön jäsenyhdistyksessä.

Junioripäällikkö toimii pääsääntöisesti EPS:n ja EKS:n joukkueiden mukana.

Edellytykset

Olet jo kerryttänyt työkokemusta jääkiekon parissa ja lasten kohtaaminen on sinulle luontevaa. Osaat toimia johtajana ja mentorina seurayhteisön valmentajille. Ymmärrät myös vanhempien merkityksen seuratoiminnassa.

Työaika painottuu päivien lisäksi myös iltoihin ja viikonloppuihin. Työstä suoriutuminen edellyttää oman auton käyttöä.

Tartu mahdollisuuteen

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen ja joustavan työn uusia haasteita etsivälle.

Tarjoamme mukavan työympäristön, johon kuuluu toiminnanjohtaja, valmennuspäällikkö, taitovalmentaja, tyttökiekon valmennuspäällikkö, ringeten valmennuspäällikkö sekä toimistohenkilö.

Tule mukaan huippujoukkoomme varmistamaan, että seurayhteisöstämme kasvaa Suomen johtava juniorijääkiekko-organisaatio!

Tästä eteenpäin

Työ on kokoaikatyö ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa valmennuspäällikkö Eemeli Mäkinen p. 0400 622 570

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot osaamisestasi ja siitä, miksi juuri sinä olisit tiimiimme paras henkilö. Laita CV ja hakemus palkkatoiveineen alla olevaan sähköpostiin 30.9.2018 mennessä.

eemeli.makinen@epshockey.com