Espoon Kiekkoseura ry

Espoon Kiekkoseura on jääkiekon ja ringeten erikoisseura, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota lajien harrastajille mahdollisuus pelata sekä jääkiekkoa, että ringetteä oman tason ja halun mukaan. Seura pyrkii tarjoamaan monipuolisia harrastusmahdollisuuksia Espoossa, etenkin Laaksolahden ja Leppävaaran lähialueilla.

Näiltä sivuilta löytyy tietoa niin uusille harrastajille, kuin vanhoille tekijöille ja infossa annetaan tietoa muun muassa EKS:n toimintatavoista, toimihenkilöiden tehtävistä, junioriurheilutoiminnasta ja siitä, mikä vanhempien rooli lasten harrastustoiminnassa on.

Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa

Jääkiekko ja ringette ovat hienoja lajeja. Joukkueurheilussa on otettava muut pelaajat huomioon ja lajeissamme on paljon tilanteita, jotka kasvattavat lapsen kykyä asettua toisen ihmisen asemaan. Ristiriitatilanteissa turvallisten valmentajien ohjauksessa lapset voivat oppia, mikä on oikein ja mikä on väärin.

Yhteistyö, toisten auttaminen, henkilökohtainen vastuu joukkueen yhteishengestä, sekä reilun pelin ajatus kehittävät lasten ja nuorten sosiaalisuutta ja urheilun avulla voidaan kanavoida vihamielisiäkin tunteita hyväksyttävällä tavalla. Urheilussa ja harrastuksien parissa lapsi väistämättä kokee myös epäonnistumisia, mutta oppii samalla, miten niistä voi selvitä.

Urheilu tarjoaa lapselle ja vanhemmille iloa, jännitystä, viihtyvyyttä, ystävyyttä, yhteistyötä ja turvallisen harrastusympäristön. Tätä kaikkea Espoon Kiekkoseura on vuosien varrella tarjonnut monelle jääurheilua harrastavalle tai harrastaneelle nuorelle ja heidän perheilleen.

Vuonna 1988 perustettu EKS on varmasti täyttänyt seuran toiminnan aloittajien odotukset. Helppoa työ ei ole aina ollut, mutta onneksi seurassamme on jaksettu tehdä hartiavoimin töitä jääurheilun eteen. Esimerkkinä kelpaa mainita tekojään kattaminen täällä Laaksolahdessa. EKS-harjoitushallissa onkin riittänyt vipinää ja vilskettä sen avaamisen jälkeen!

Seuramme kiekko- ja ringettekoulu opettavat luistelun ja pelaamisen alkeet vuosittain yli sadalle "kiitäjälle". Voinkin ylpeänä todeta että pohja seuramme tulevaisuudelle on puhdasta betonia - asioita on tehty oikein. Toki parantamista aina löytyy, mutta uuttera, rehellinen työ seuran eteen niin monen isän ja äidin toimesta on pantu merkille ja sitä arvostetaan.

Ei pelkästään täällä Espoossa vaan myös Kehä kakkosen ulkopuolella!!!

Espoon Kiekkoseura
johtokunta

EKS Pähkinänkuoressa

• Juniorijääkiekkoiluun ja ringetteen keskittynyt