JÄÄKIEKKO

EKS tarjoaa harrastusmahdollisuuden lähes kaikille ikäryhmille jääkiekon harrastukseen. Tällä hetkellä toimivat joukkueet ja ikäryhmät on listattu vasemmalla palstalla.

EKS on toiminut pitkään osana Espoolaista seurayhteisöä. Kasvattajaseurana toimimme tärkeänä osana Espoolaista kiekkopolkua, joka tarjoaa juniorijoukkueita kiekkokoulusta A-junioreihin, ja ikäluokissa on 1-3 joukkuetta A, AA ja AAA sarjoissa. Lisäksi ovat Leijonaliiga-joukkueet.

Seuran tavoitteena on tarjota jokaiselle harrastajalle oman tasoista jääkiekkoa ja näin luoda parhaat mahdolliset lähtökohdat kehittyä jääkiekkoilijana.

Kasvatukselliset ja sosiaaliset asiat ovat mukana arkipäiväisessä toiminnassa. Tavoitteemme on luoda laadukkaat olosuhteet kasvaa ja kehittyä nuoreksi urheilijaksi.

Seurana järjestämme valmentajille koulutusta Suomen Jääkiekkoliiton kautta sekä seuran omien koulutustilaisuuksien avulla. Seurassa toimii tällä hetkellä päätoiminen valmennuspäälikkö sekä osa-aikainen valmennuspäällikkö tyttökiekossa. Tarjoamme kaikille halukkaille ammattimaisen valmennus- ja opetusjärjestelmän.

Miten pääset mukaan:

Lisätietoja voit kysellä toimistolta seuran valmennuspääliköltä

Valmennuspäällikkö Lennu Kämppi, lennu.kamppi@gmail.com

 

tai jos olet jo harrastanut jääkiekkoa, niin voit ottaa yhteyttä suoraan joukkueisiin ja kysyä lisätietoja ikäluokkajoukkueiden joukkueenjohtajilta.

 

Jääkiekkoliitto tiedottaa

C-nuorten Suomi-sarjakarsinnan lohkojako ja pelaamistapa on päätetty (tänään)

C-nuorten Suomi-sarjakarsinnan lohkojako ja pelaamistapa on päätetty. Sarjan järjestää Kari Schemeikka. Sarja pelataan aikavälillä 16.9. - 10.12. Jokaisen lohkon voittaja C-nuorten Suomi-sarjaan, lisäksi paras lohkossaan toiseksi sijoittunut (pistekeskiarvo, maaliero, tehdyt maalit) pääsee C-nuorten…

B2-nuorten Mestiskarsinnan lohkojako ja pelaamistapa päätetty (tänään)

B2-nuorten Mestiskarsinnan lohkojako ja pelaamistapa on päätetty. Sarjan järjestää Antti Hänninen. Sarja pelataan aikavälillä 16.9. - 10.12. Joukkueiden vähyyden vuoksi päätökset kevään jatkosarjojen (Mestis, Suomi-sarja) joukkuejaosta ja pelaamistavasta päätetään karsintojen jälkeen. Lohko 1…

B-nuorten Suomi-sarjan karsinnan lohkojako ja pelaamistavat vahvistettu (tänään)

B-nuorten Suomi-sarjan karsinnan lohkojako ja pelaamistavat on vahvistettu. Sarjan järjestää Jari Lempinen. Sarjat pelataan aikavälillä 16.9. - 10.12. Jokaisen lohkon 2 parasta Suomi-sarjaan. Lohko 1 Pelataan kolminkertainen sarja, yhteensä 18 ottelua KeKi Kemijärvi JHT Kalajoki PyPo Pyhäjärvi RJK…

Nuorten Aluesarjan lohkojako vahvistettu (tänään)

Nuorten Aluesarjan lohkojako ja pelaamistapa on vahvistettu. Sarjan järjestäjä on Antti Hänninen. Sarjat pelataan aikavälillä 16.9. - 10.12. Lohko 1 Pelataan yksinkertainen sarja ja lisäksi kahdessa 5 joukkueen välisarjassa yksinkertaiset sarjat, yhteensä 13 ottelua. Ahmat, Haukipudas (välisarja…

A-C nuorten alimmat sarjat sekä C2-D2 sarjat (tänään)

Ilmoittautuminen päättyi 15.8., lohkojaot ja sarjajärjestelmät julkaistaan viikolla 34