JÄÄKIEKKO

EKS tarjoaa harrastusmahdollisuuden lähes kaikille ikäryhmille jääkiekon harrastukseen. Tällä hetkellä toimivat joukkueet ja ikäryhmät on listattu vasemmalla palstalla.

EKS on toiminut pitkään osana Espoolaista seurayhteisöä. Kasvattajaseurana toimimme tärkeänä osana Espoolaista kiekkopolkua, joka tarjoaa juniorijoukkueita kiekkokoulusta A-junioreihin, ja ikäluokissa on 1-3 joukkuetta A, AA ja AAA sarjoissa. Lisäksi ovat Leijonaliiga-joukkueet.

Seuran tavoitteena on tarjota jokaiselle harrastajalle oman tasoista jääkiekkoa ja näin luoda parhaat mahdolliset lähtökohdat kehittyä jääkiekkoilijana.

Kasvatukselliset ja sosiaaliset asiat ovat mukana arkipäiväisessä toiminnassa. Tavoitteemme on luoda laadukkaat olosuhteet kasvaa ja kehittyä nuoreksi urheilijaksi.

Seurana järjestämme valmentajille koulutusta Suomen Jääkiekkoliiton kautta sekä seuran omien koulutustilaisuuksien avulla. Seurassa toimii tällä hetkellä päätoiminen valmennuspäälikkö sekä osa-aikainen valmennuspäällikkö tyttökiekossa. Tarjoamme kaikille halukkaille ammattimaisen valmennus- ja opetusjärjestelmän.

Miten pääset mukaan:

Lisätietoja voit kysellä toimistolta seuran valmennuspääliköltä

Valmennuspäällikkö Lennu Kämppi, lennu.kamppi@gmail.com

tai jos olet jo harrastanut jääkiekkoa, niin voit ottaa yhteyttä suoraan joukkueisiin ja kysyä lisätietoja ikäluokkajoukkueiden joukkueenjohtajilta.

Jääkiekkoliitto tiedottaa

Suomen Cupin puolivälieräparit arvottu (2.9.2017)

Suomen Cupin puolivälieräparit on arvottu. Puolivälierät pelataan perjantaina 8.9. IPK - KeuPa HT TUTO Hockey - LeKi Espoo United - S-Kiekko JHT - SaPKo

Valmennuspäällikköpäivät 2017 (31.8.2017)

Aika: 3.-5.10.2017 Paikka: Maarianhamina, Ahvenanmaa Valmennuspäällikköpäivien tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen tämän linkin kautta! Lisätietoa, Arto Sieppi Valmennuspäällikkö Suomen Jääkiekkoliitto Mobile +358 (0)500 605 305

LEIJONA-kiekkokoulujen ja GHD-tapahtumien tekstiilitilaukset (30.8.2017)

Tilauslomake on suljettu syksyn 2017 tilausten osalta

III, IV ja V Divisioonat julkaistu! (30.8.2017)

Kauden 2017-2018 pelaamistavat löytyvät Kilpailutoiminnan alta. Muistakaa päivittää yhteystietonne palvelusivustoilla!

Syksyn sarjailmoittautumiset käsitelty (28.8.2017)

Miesten III-V divisioonat ja C2-D2 juniorien alemmat sarjat vahvistettu