JÄÄKIEKKO

EKS tarjoaa harrastusmahdollisuuden lähes kaikille ikäryhmille jääkiekon harrastukseen. Tällä hetkellä toimivat joukkueet ja ikäryhmät on listattu vasemmalla palstalla.

EKS on toiminut pitkään osana Espoolaista seurayhteisöä. Kasvattajaseurana toimimme tärkeänä osana Espoolaista kiekkopolkua, joka tarjoaa juniorijoukkueita kiekkokoulusta A-junioreihin, ja ikäluokissa on 1-3 joukkuetta A, AA ja AAA sarjoissa. Lisäksi ovat Leijonaliiga-joukkueet.

Seuran tavoitteena on tarjota jokaiselle harrastajalle oman tasoista jääkiekkoa ja näin luoda parhaat mahdolliset lähtökohdat kehittyä jääkiekkoilijana.

Kasvatukselliset ja sosiaaliset asiat ovat mukana arkipäiväisessä toiminnassa. Tavoitteemme on luoda laadukkaat olosuhteet kasvaa ja kehittyä nuoreksi urheilijaksi.

Seurana järjestämme valmentajille koulutusta Suomen Jääkiekkoliiton kautta sekä seuran omien koulutustilaisuuksien avulla. Seurassa toimii tällä hetkellä päätoimiset valmennuspäälikkö ja junioripäälikkö sekä osa-aikaiset valmennuspäälliköt ringetessä ja tyttökiekossa. Tarjoamme kaikille halukkaille ammattimaisen valmennus- ja opetusjärjestelmän.

Miten pääset mukaan:

Lisätietoja voit kysellä toimistolta seuran valmennuspääliköiltä

Valmennuspäällikkö Toni Jokela toni.jokela@espoonkiekkoseura.fi

Junioripäällikkö Lennu Kämppi, lennu.kamppi@gmail.com

tai jos olet jo harrastanut jääkiekkoa, niin voit ottaa yhteyttä suoraan joukkueisiin ja kysyä lisätietoja ikäluokkajoukkueiden joukkueenjohtajilta.

Jääkiekkoliitto tiedottaa

Valmentajan ammattitutkinto, jääkiekon lajitutkinto (HVT) (20.2.2017)

Valmentajan ammattitutkinto (VAT) on OPH:n hyväksymä tutkinto ja valmistavan koulutuksen opetussuunnitelma perustuu OPH:n hyväksymiin tutkinnon perusteisiin. Koulutuksen hintarakennetta on muutettu seurojen toiveesta.

Suomen Jääkiekkoliiton palvelusivuston ulkoasu uudistuu (20.2.2017)

Suurin muutos koskee palvelusivuston valikkoja, jotka löytyvät sivun yläosasta. Ulkoasumuutos ei vaikuta palvelusivuston palveluihin.

Joko olet ilmoittautunut mukaan Jäähallipäiville? (13.2.2017)

Jäähallipäivät järjestetään 28.-30.3. - nyt 42. kertaa järjestettävän kaksipäiväisen seminaarin teemana ovat mm. energiansäästö, hyvän jään vaatimukset, avustushakemukset, rahoitusratkaisut investointeihin sekä jäähalliportaalin täyttäminen ja hyödyntäminen.

Ilmoittautuminen työpaikkojen SM-turnaukseen 2017 on käynnissä (10.2.2017)

Turnaus pelataan 1.-2.4.2017 Hämeenlinnassa.

Pohjola-leirin kokoaa yhteen vuonna 2002 syntyneiden pelaajien kärjen - tutustu nimilistaan (10.2.2017)

8.-12. maaliskuuta Vierumäellä järjestettävä Pohjola-leiri on vuonna 2002 syntyneiden ikäluokan ensimmäinen kosketus maajoukkuetoimintaan.