JÄÄKIEKKO

EKS tarjoaa harrastusmahdollisuuden lähes kaikille ikäryhmille jääkiekon harrastukseen. Tällä hetkellä toimivat joukkueet ja ikäryhmät on listattu vasemmalla palstalla.

EKS on toiminut pitkään osana Espoolaista seurayhteisöä. Kasvattajaseurana toimimme tärkeänä osana Espoolaista kiekkopolkua, joka tarjoaa juniorijoukkueita kiekkokoulusta A-junioreihin, ja ikäluokissa on 1-3 joukkuetta A, AA ja AAA sarjoissa. Lisäksi ovat Leijonaliiga-joukkueet.

Seuran tavoitteena on tarjota jokaiselle harrastajalle oman tasoista jääkiekkoa ja näin luoda parhaat mahdolliset lähtökohdat kehittyä jääkiekkoilijana.

Kasvatukselliset ja sosiaaliset asiat ovat mukana arkipäiväisessä toiminnassa. Tavoitteemme on luoda laadukkaat olosuhteet kasvaa ja kehittyä nuoreksi urheilijaksi.

Seurana järjestämme valmentajille koulutusta Suomen Jääkiekkoliiton kautta sekä seuran omien koulutustilaisuuksien avulla. Seurassa toimii tällä hetkellä päätoimiset valmennuspäälikkö ja junioripäälikkö sekä osa-aikaiset valmennuspäälliköt ringetessä ja tyttökiekossa. Tarjoamme kaikille halukkaille ammattimaisen valmennus- ja opetusjärjestelmän.

Miten pääset mukaan:

Lisätietoja voit kysellä toimistolta seuran valmennuspääliköiltä

Valmennuspäällikkö Toni Jokela toni.jokela@espoonkiekkoseura.fi

Junioripäällikkö Lennu Kämppi, lennu.kamppi@gmail.com

tai jos olet jo harrastanut jääkiekkoa, niin voit ottaa yhteyttä suoraan joukkueisiin ja kysyä lisätietoja ikäluokkajoukkueiden joukkueenjohtajilta.

Jääkiekkoliitto tiedottaa

Valmentajakoulutusta Pohjola-leirillä 11.-12.3.2017 (eilen)

Suomen Jääkiekkoliitto järjestää Vierumäellä Pohjola-leirin yhteydessä koulutustapahtuman, joka on suunnattu 2004 - 2002 syntyneiden pelaajien valmentajille ja valmennuspäälliköille.

Pohjola-leirin ensimmäiset pelaajavalinnat julki (17.1.2017)

Vuoden 2017 Pohjola-leiri järjestetään Vierumäellä 8.-12.3.2017. Tänä vuonna Pohjola-leirille kutsutaan vuonna 2002 syntyneiden poikien parhaimmisto.

Rullakiekon SM-liigan 2017 ilmoittautuminen (16.1.2017)

Rullakiekon SM-liigan 2017 ilmoittautuminen Ilmoittautuminen päättyy 17.2.2017 Rullakiekon SM-liigan avoin ilmoittatuminen 2017. Rullakiekon SM-liigaan voi kaudella 2017 ilmoittautua kaikki ilmoittautumiskriteerit täyttävät jääkiekkoliiton jäsenseurat 17.2.2017 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä…

LEIJONA-kiekkokoulurehtoreiden koulutukset tammi-helmikuussa (30.12.2016)

Koulutukseen kutsutaan kaikkien seurojen kiekkokouluvastaavat. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan oman alueesi koulutukseen.

IIHF Global Girls´ Game 18.–19.2.2017 – Tyttökiekon maailmanlaajuinen ottelutapahtuma (22.12.2016)

Suomen ottelu pelataan Hämeenlinnassa 18.2.2017 klo 11. Pelaamaan voi ilmoittautua E-ikäiset tytöt.