JÄÄKIEKKO

EKS tarjoaa harrastusmahdollisuuden lähes kaikille ikäryhmille jääkiekon harrastukseen. Tällä hetkellä toimivat joukkueet ja ikäryhmät on listattu vasemmalla palstalla.

EKS on toiminut pitkään osana Espoolaista seurayhteisöä. Kasvattajaseurana toimimme tärkeänä osana Espoolaista kiekkopolkua, joka tarjoaa juniorijoukkueita kiekkokoulusta A-junioreihin, ja ikäluokissa on 1-3 joukkuetta A, AA ja AAA sarjoissa. Lisäksi ovat Leijonaliiga-joukkueet.

Seuran tavoitteena on tarjota jokaiselle harrastajalle oman tasoista jääkiekkoa ja näin luoda parhaat mahdolliset lähtökohdat kehittyä jääkiekkoilijana.

Kasvatukselliset ja sosiaaliset asiat ovat mukana arkipäiväisessä toiminnassa. Tavoitteemme on luoda laadukkaat olosuhteet kasvaa ja kehittyä nuoreksi urheilijaksi.

Seurana järjestämme valmentajille koulutusta Suomen Jääkiekkoliiton kautta sekä seuran omien koulutustilaisuuksien avulla. Seurassa toimii tällä hetkellä päätoimiset valmennuspäälikkö ja junioripäälikkö sekä osa-aikaiset valmennuspäälliköt ringetessä ja tyttökiekossa. Tarjoamme kaikille halukkaille ammattimaisen valmennus- ja opetusjärjestelmän.

Miten pääset mukaan:

Lisätietoja voit kysellä toimistolta seuran valmennuspääliköiltä

Valmennuspäällikkö Toni Jokela toni.jokela@espoonkiekkoseura.fi

Junioripäällikkö Lennu Kämppi, lennu.kamppi@gmail.com

 

tai jos olet jo harrastanut jääkiekkoa, niin voit ottaa yhteyttä suoraan joukkueisiin ja kysyä lisätietoja ikäluokkajoukkueiden joukkueenjohtajilta.

 

Jääkiekkoliitto tiedottaa

Palvelusivuston uusi kausi alkaa 2.5.2017 (26.4.2017)

Ilmoittautumiset hoidettava ja maksettava 15.5. mennessä. Yhteyshenkilöt päivitettävä uuden kauden joukkueisiin mahdollisimman pian.

RoKi Nuorten Mestiskarsintaan (25.4.2017)

RoKi käyttää miesten Mestisseurojen A-nuorille tarkoitetun oikeutensa ilmoittaa joukkueensa Nuorten Mestiksen alkusarjaan. Nuorten Mestiksen alkusarja pelataan siten 17:lla joukkueella. Tarkennettu pelaamistapa päätetään 19.5.

Nuorten Suomi-sarjan karsinnan villi kortti -paikat jaettu (25.4.2017)

Kilpailuvaliokunta on jakanut Nuorten Suomi-sarja karsinnan villi kortti -paikat. Jaon perusteena on käytetty ilmoitetusti seuran kokonaisjunioritoimintaa, maantiedettä ja menneen kauden Nuorten / B-nuorten menestystä kokonaisuutena. Pelaamalla paikan saaneet 20 joukkuetta: Blues EPS Espoo, Blues…

B-nuorten Mestiskarsinnan villi kortti -paikat jaettu (25.4.2017)

Kilpailuvaliokunta on päättänyt B-nuorten Mestiskarsinnan villi kortti -paikan saajat. Kriteereinä käytettiin aiemman ilmoituksen mukaisesti seuran juniorityötä kokonaisuudessaan, maantiedettä sekä menneen kauden B-, B2- ja C-ikäluokan menestystä kokonaisuutena. Pelaamalla paikan saaneet joukkueet…

C-nuorten SM-karsintasarjan villi kortti -paikat jaettu (25.4.2017)

Kilpailuvaliokunta on päättänyt C-nuorten SM-karsinnan villi kortti -paikkojen saajat. Jaossa oli alunperin kahdeksan (8) paikkaa, mutta harkinnan jälkeen kilpailuvaliokunta päätti nostaa sarjan joukkuemäärää kahdella ja myönsi kaikkiaan kymmenen (10) villi kortti -paikkaa. Muutoksen syynä oli se…