JÄÄKIEKKO

EKS tarjoaa harrastusmahdollisuuden lähes kaikille ikäryhmille jääkiekon harrastukseen. Tällä hetkellä toimivat joukkueet ja ikäryhmät on listattu vasemmalla palstalla.

EKS on toiminut pitkään osana Espoolaista seurayhteisöä. Kasvattajaseurana toimimme tärkeänä osana Espoolaista kiekkopolkua, joka tarjoaa juniorijoukkueita kiekkokoulusta A-junioreihin, ja ikäluokissa on 1-3 joukkuetta A, AA ja AAA sarjoissa. Lisäksi ovat Leijonaliiga-joukkueet.

Seuran tavoitteena on tarjota jokaiselle harrastajalle oman tasoista jääkiekkoa ja näin luoda parhaat mahdolliset lähtökohdat kehittyä jääkiekkoilijana.

Kasvatukselliset ja sosiaaliset asiat ovat mukana arkipäiväisessä toiminnassa. Tavoitteemme on luoda laadukkaat olosuhteet kasvaa ja kehittyä nuoreksi urheilijaksi.

Seurana järjestämme valmentajille koulutusta Suomen Jääkiekkoliiton kautta sekä seuran omien koulutustilaisuuksien avulla. Seurassa toimii tällä hetkellä päätoimiset valmennuspäälikkö ja junioripäälikkö sekä osa-aikaiset valmennuspäälliköt ringetessä ja tyttökiekossa. Tarjoamme kaikille halukkaille ammattimaisen valmennus- ja opetusjärjestelmän.

Miten pääset mukaan:

Lisätietoja voit kysellä toimistolta seuran valmennuspääliköiltä

Valmennuspäällikkö Toni Jokela toni.jokela@espoonkiekkoseura.fi

Junioripäällikkö Lennu Kämppi, lennu.kamppi@gmail.com

 

tai jos olet jo harrastanut jääkiekkoa, niin voit ottaa yhteyttä suoraan joukkueisiin ja kysyä lisätietoja ikäluokkajoukkueiden joukkueenjohtajilta.

 

Jääkiekkoliitto tiedottaa

A-tyttöjen SM-turnaus Malmilla 22.-23.4.2017 (18.3.2017)

A-tyttöjen SM-turnaus pelataan Malmin Jäähallin kaukaloissa la 22.4. - su 23.4.2017. Kaikkiaan 13 joukkuetta ilmoittautui mukaan taistelemaan Suomen Mestaruudesta tässä ikäluokassa. Joukkueet on jaettu kolmeen lohkoon sekä tämän kauden naisten sarjamenestyksen että viime kauden A-tyttöjen…

Tyttöjen kesäleirien ajankohdat (17.3.2017)

Kesäleireille ilmoittautuminen käynnissä, paljon tarjontaa myös tytöille ympäri Suomen – ilmoittaudu mukaa!

Suomen Jääkiekkoliiton kultakortit Liigan ratkaisuotteluissa (17.3.2017)

VIP-kausikortti, kausikortti ja valmentajakortti eivät ole voimassa Liigan playoffeissa. Puolivälierissä kultakortilla pääsee otteluihin paikkakunnalla vallitsevan runkosarjakäytännön mukaisesti. Välierissä, finaaleissa ja pronssiotteluissa Kultakortilla varataan istumapaikkalippu…

Aluevalmentajaksi Jääkiekkoliittoon (14.3.2017)

Haemme Itä-Suomeen aluevalmentajaa

Haku NVK:lle ja JVK:lle käynnissä (8.3.2017)

Lisätietoja ja ilmoittautuminen NVK:lle täältä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen JVK:lle täältä.