JÄÄKIEKKO

EKS tarjoaa harrastusmahdollisuuden lähes kaikille ikäryhmille jääkiekon harrastukseen. Tällä hetkellä toimivat joukkueet ja ikäryhmät on listattu vasemmalla palstalla.

EKS on toiminut pitkään osana Espoolaista seurayhteisöä. Kasvattajaseurana toimimme tärkeänä osana Espoolaista kiekkopolkua, joka tarjoaa juniorijoukkueita kiekkokoulusta A-junioreihin, ja ikäluokissa on 1-3 joukkuetta A, AA ja AAA sarjoissa. Lisäksi ovat Leijonaliiga-joukkueet.

Seuran tavoitteena on tarjota jokaiselle harrastajalle oman tasoista jääkiekkoa ja näin luoda parhaat mahdolliset lähtökohdat kehittyä jääkiekkoilijana.

Kasvatukselliset ja sosiaaliset asiat ovat mukana arkipäiväisessä toiminnassa. Tavoitteemme on luoda laadukkaat olosuhteet kasvaa ja kehittyä nuoreksi urheilijaksi.

Seurana järjestämme valmentajille koulutusta Suomen Jääkiekkoliiton kautta sekä seuran omien koulutustilaisuuksien avulla. Seurassa toimii tällä hetkellä päätoiminen valmennuspäälikkö sekä osa-aikainen valmennuspäällikkö tyttökiekossa. Tarjoamme kaikille halukkaille ammattimaisen valmennus- ja opetusjärjestelmän.

Miten pääset mukaan:

Lisätietoja voit kysellä toimistolta seuran valmennuspääliköltä

Valmennuspäällikkö Lennu Kämppi, lennu.kamppi@gmail.com

 

tai jos olet jo harrastanut jääkiekkoa, niin voit ottaa yhteyttä suoraan joukkueisiin ja kysyä lisätietoja ikäluokkajoukkueiden joukkueenjohtajilta.

 

Jääkiekkoliitto tiedottaa

Pelaajaliikennesopimussiirtojen maksut laskutettu seuroilta (21.6.2017)

Pelaajaliikenensopimussiirtojen maksut on nyt laskutettu seuroilta. Laskut löytyvät asianosaisen seuran palvelussivuston laskut-osiosta. Laskuissa on otettu huomioon ne huojennukset jotka kilpailuvaliokunta päätti. Seuraavat seurat ovat saaneet laskun: AAKOO-JUNIORIT RYAHMAT RY HAUKIPUDASALAVUDEN…

Tarkennuksia kilpailusääntöihin (21.6.2017)

Liittohallitus on kokouksessaan 10.6. hyväksynyt seuraavat tarkennukset kilpailusääntöihin: 4.9. Kasvattajakorvaus Mikäli pelaaja siirtyy ulkomaille ennen kuin täyttää 23 vuotta tai täyttyy 90 ottelua, eikä palaa Suomeen ennen kuin täyttää 23 vuotta, lasketaan kasvattajakorvaus taulukon mukaan…

C-nuorten SM-sarjan kaikki vaiheet kolmen tuomarin järjestelmään (18.6.2017)

Hybridipitkä astuu myös voimaan

Hokille Suomi-sarjan lisenssi (17.6.2017)

Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on myöntänyt Hokki Kainuu Oy:lle Suomi-sarjan sarjalisenssin. Jääkiekkoliito julkaisi samalla Suomi-sarjan sarjaohjelman. Sarjaohjelma löytyy tulospalvelusta.

Valmennuspäällikköpäivät 2017 (14.6.2017)

Tässä ennakkotietoa syksyn valmennuspäällikköpäivistä