Easy Hockey

Mitä on Easy Hockey?

Easy Hockey Sponsored by Caruna, sopii kaikille, jotka haluavat  ensisijaisesti pelata jääkiekkoa harrastusmielessä joukkuetoiminnan ulkopuolella, mutta Easy Hockeyn kautta on myös mahdollista liittyä joukkuetoimintaan. 70-100% harjoituksen kestosta pelataan koko kentän tai pienpelien muodossa. 0-30% harjoituksen kestosta harjoitellaan jääkiekon perustaitoja: luistelua, syöttämistä, laukomista ja kiekonkäsittelyä. Easy Hockey on jäsenilleen maksutonta.

Kenelle?

Easy Hockey on tarkoitettu 10-17 vuotiaille tytöille ja pojille. Jääkiekkokokemusta saa olla, mutta se ei ole välttämätöntä tai edes tarpeellista.

Suosittele Easy Hockeyta kaverille ja saat CCM -treenilaukun!

Nyt sinulle on mahdollisuus saada itsellesi CCM-treenilaukku! Kassin saat, mikäli vinkkaat kaverillesi Easy Hockey -toiminnasta Espoossa ja hän liittyy mukaan. Ehtona kassin saamiselle on, että ystävä ja tämän suosittelija on ollut mukana Easy Hockey toiminnassa kaksi kuukautta. Lue tarkemmat ohjeet ja osallistu kisaan kohdassa "Suosittele kaverille".

Harjoitusajat ja -paikat:

Seuraa tapahtumakalenterista ajan tasalla olevat harjoitukset. Mahdolliset peruuntuneet harjoitukset näkyvät ainoastaan tapahtumakalenterissa.

PerjantaiSunnuntai
LaaksolahtiEspoonlahti
16:00-17:0019:45-20:45

Laaksolahden jäähalli: Lähdepurontie 1, 02720 Espoo