Jääkiekkoleirit

KIVIKOVA PELILEIRI

Kiekko-Espoo järjestää KIVIKOVAN PELILEIRIN SYYSLOMALLA!

Leirillä keskitymme pelaamiseen, niin jäällä kuin oheisissakin. D&E ikäisten otteluista pidetään pöytäkirjaa, sarjataulukkoa sekä pistepörssiä.

HUOM! Maalivahdeilla oma leiri leppävaarassa 15.-17.10

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: rofa@epshockey.fi

PAIKKA:

LEPPÄVAARAN WARRIOR AREENA

AIKA:

15. – 17.10.2018

Tarkempi, päiväkohtainen ohjelma julkaistaan 30.9 mennessä

HINTA:

Sisältää jää – ja oheistoiminnan lisäksi lounaan ja välipalan

KENELLE:

• D05 & 06 à enintään 40 pelaajaa
  • E07 & 08 à enintään 40 pelaajaa
  • F09 & F10 à enintään 36 pelaajaa

Ryhmä muodostetaan, mikäli siihen ilmoittautuu 20 pelaajaa

Leirin ehdot ja säännöt liitteenä

YLEISTÄ LEIRI-INFOA

Leirejä on järjestetty menestyksekkäästi jo monen vuoden ajan. Urheilupuistojen tarjoamat mahdollisuudet antavat edellytykset monipuolisiin aktiviteetteihin leirien aikana. Hauskanpito ja uusien taitojen oppiminen kulkevat käsikädessä leireillä!

Ohjaajat (valvonta) ovat paikalla leirin infossa ilmoitettuina aikona, joten vanhempien tulee noutaa pelaajat tämän ajan puitteissa, tai ilmoittaa leirin ohjaajille leiriläisen omatoimisesta kotiinmenosta. Erityisesti tämä koskee nuorimpia leiriläisiä!

Ilmoittautuneen pelaajan tulee olla vakuutuksen piirissä = Jääkiekkoliiton vakuutuksellinen pelipassi tai perheellä on oma jääurheiluvammat kattava koko leirin ajan voimassa oleva tapaturmavakuutus. Lähtökohtana on, että jokainen huolehtii itse vakuutuksensa voimassaolosta

Leirivarustus

- täydellinen pelivarustus
- omat mailat mukaan, myös sählymaila / pihajääkiekkomaila kannattaa ottaa varuilta mukaan
- luistimet valmiiksi teroitettuina. Leirillä ei välttämättä pysty luistimia teroittamaan
- oheisharjoitteluvarustus (sään mukainen ulkovarustus ja sisäliikuntavarusteet)
- oma juomapullo.

Leirille osallistuminen vahvistuu leirimaksun suorittamisen jälkeen. Leirimaksusta tulee lasku myclubin kautta, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä. Maksamaton lasku saattaa johtaa leiripaikan menetykseen!

Lisätietoja leireistä antaa:

Lennu Kämppi