RINGETTE

Espoo on ringettekaupunki. Espoon Kiekkoseura on yksi Suomen suurimmista tai jopa suurin ringetteseura. Lapsi oppii seurassamme luistelemaan. Taito kehittyy hyvässä valmennuksessamme. Meillä on mahdollista harrastaa lasten ja nuorten liikuntaa - ringetteä aina kilpatasolle asti.

Meillä seurassa on ringettejoukkueita ringettekoulusta aina SM sarjassa pelaavaan naisten joukkueeseen saakka. Näiltä sivuilta löydät jokaisen joukkueemme omat sivut.

Mikäli olet kiinnostunut ringetestä ja sen pelaamisesta tai muuten vaan lasten ja nuorten liikunnassa toimimisesta, ota yhteyttä suoraan joukkueeseen tai ota rohkeasti yhteyttä ringeten valmennuspäällikköön Ira Merivaaraan (ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi tai 050 5282 505).

Ringeten pelaamisen taito kehittyy tulemalla mukaan palkittuun ringettekouluumme. Tutustu toimintaamme Ringettekoulu-osiossa.

Tervetuloa mukaan!

Kuvat: Sonja Herrala