RINGETTE

Kuvat: Sonja Herrala

Espoo on ringettekaupunki ja Espoon Kiekkoseura on yksi Suomen suurimmista ringetteseuroista. Lapsi oppii seurassamme luistelemaan ja taito kehittyy hyvässä valmennuksessamme. Meillä on mahdollista harrastaa lasten ja nuorten liikuntaa - ringetteä - aina kilpatasolle asti.

Meillä seurassa on ringettejoukkueita ringettekoulusta aina SM-sarjassa pelaavaan naisten joukkueeseen asti. Näiltä sivuilta löydät jokaisen joukkueemme omat sivut.

Mikäli olet kiinnostunut ringetestä ja sen pelaamisesta tai muuten vaan seuratoiminnasta lasten ja nuorten harrastuksen parissa, ota rohkeasti yhteyttä ringeten valmennuspäällikkö Ira Merivaaraan (ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi tai 050 5282 505).

Ringeten pelaamisen taito kehittyy tulemalla mukaan palkittuun ringettekouluumme. Tutustu toimintaamme Ringettekoulu-osiossa.

Tervetuloa mukaan!