Ringettekoulu

ESPOON KIEKKOSEURAN RINGETTE- / LUISTELUKOULU

Tervetuloa mukaan tyttöjen ikioman vauhdikkaan joukkuelajin pariin!

Kauden 2016-2017 jääaikamme ovat:

LEPPÄVAARAN WARRIOR Arena lauantaisin 13.15-14.15

LAAKSOLAHTI harjoitushalli sunnuntaisin 13.30-14.30

Ringettekouluun voi ilmoittautua kaikki luistelutaitoihin katsomatta. Joukkueisiin siirrytään kunkin oman tason mukaan, kuitenkin ottaen huomioon lapsen ikä.

Ringettekoulussa opit luistelemaan – annamme siitä takuun!

Opettelemme yhdessä luistelun alkeet ja tutustumme mailan käsittelyyn ja renkaan hallintaan. Leikit, radat ja pelit kuuluvat myös ringettekoulun tuntisisältöihin.

Aluksi mukaan riittää vain luistimet (kaunoluistimetkin käy), ristikollinen kypärä ja talvihansikkaat. Ringettekoulun toimivuudesta vastaa taustajoukko seuran aikuisia ja varsinaisina luistelu- ja ringettetaitojen opettajina toimivat ohjaajakoulutuksen saaneet oman seuramme ringeten aktiiviharrastajat.

MAKSUT

Kaksi ensimmäistä tutustumiskertaa jäällä ovat maksuttomia. Tytön jatkaessa ringettekoulussa seura laskuttaa ringettekoululaista 100€ syksy- tai kevätkausi, kun lapsi harrastaa ringetteä kerran viikossa. Molemmissa ryhmissä kaksi kertaa viikossa harrastaminen on myös mahdollista, jolloin maksu on 150€ syys- tai kevätkaudelta. Sisaralennus on 10€.

Hintaan sisältyvät jäämaksut, ohjaajatoiminta, ringettekoulujen päätösturnausmaksu, harjoituspaita sekä ringettemaila.

Ringettekoulussa harjoittelevalla lapsella tulee olla ringettelisenssi, jonka seura ostaa tytölle, ja lähettää tästä laskun (25€ vakuutuksellinen, 15€ vakuutukseton lisenssi). Tämän jälkeen tyttö saa Ringettelehden kotiin neljä kertaa vuodessa.

Tiedustelut ja lisätiedot

Tarkemmat ringettekouluun liittyvät tiedot ja käytännön ohjeet saat sähköpostilla ringettekoulu@espoonkiekkoseura.fi tai soittamalla seuran valmennuspäällikkö Ira Merivaaralle, +358505282505.

TERVETULOA MUKAAN!

ME LEIKIMME JA HARJOITTELEMME HYMYSSÄ SUIN!

ILMOITTAUTUMINEN RINGETTEKOULUUN:

Lomake löytyy kohdasta ilmoittautuminen ringettekouluun

ESPOON KIEKKOSEURAN RINGETTEKOULU