EKS Leirit

Ringetteleirit, Ira Merivaara, ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi

Espoon Kiekkoseuran jääkiekko- ja ringetteleirit kaudella 2017-2018

EKS&EPS KESÄLEIRI 4.-8.6.2018

Kesän leiri järjestetään Tapiolan urheilupuistossa, josta löytyy mahtavat liikuntamahdollisuudet. Leiri on monilajileiri, touhuamme jääharjoittelun lisäksi joka päivä eri urheilulajien parissa.

Leirin ikäluokat ovat  2007-2010 ja ajankohta kesäkuun ensimmäinen viikko. Toimintaa on maanantaista perjantaihin 8.00 - 16.00. Tarkempi päiväkohtainen ohjelma selviää lähempänä.

Leirille otetaan 70 lasta, jotka tullaan jakamaan kahteen ryhmään iän ja taitojen perusteella.

Ilmoittautuminen:

LEIRI ON LOPPUUNMYYTY! Jonoon ilmoittautuminen mahdollista

LEIRI-INFOA

Leirejä on järjestetty menestyksekkäästi jo monen vuoden ajan, joka on mahdollistanut leirien kasvattamisen jokaisena vuotena. Urheilupuistojen tarjoamat mahdollisuudet antavat edellytykset monipuolisiin aktiviteetteihin leirien aikana. Hauskanpito ja uusien taitojen oppiminen kulkevat käsikädessä leireillä!

Ohjaajat (valvonta) ovat paikalla leirin infossa ilmoitettuina aikona, joten vanhempien tulee noutaa pelaajat tämän ajan puitteissa, tai ilmoittaa leirin ohjaajille leiriläisen omatoimisesta kotiinmenosta. Erityisesti tämä koskee nuorimpia leiriläisiä!

Ilmoittautuneen pelaajan tulee olla vakuutuksen piirissä = Jääkiekkoliiton / Ringetteliiton vakuutuksellinen pelipassi tai perheellä on oma jääurheiluvammat kattava koko leirin ajan voimassa oleva tapaturmavakuutus. Lähtökohtana on, että jokainen huolehtii itse vakuutuksensa voimassaolosta

Leirivarustus

- täydellinen pelivarustus

- omat mailat mukaan, myös sählymaila / pihajääkiekkomaila kannattaa ottaa varuilta mukaan

- luistimet valmiiksi teroitettuina. Leirillä ei välttämättä pysty luistimia teroittamaan

- oheisharjoitteluvarustus (sään mukainen ulkovarustus ja sisäliikuntavarusteet)

- oma juomapullo.

Leirille osallistuminen vahvistuu leirimaksun suorittamisen jälkeen. Leirimaksusta tulee lasku myclubin kautta, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä. Maksamaton lasku saattaa johtaa leiripaikan menetykseen!