EKS Leirit

Ringetteleirit, Ira Merivaara, ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi

Espoon Kiekkoseuran jääkiekko- ja ringetteleirit kesällä 2017

Tervetuloa kesän huipentavalle EKS jääkiekkoleirille 12.-16.6 Leppävaaraan

Leiri on tarkoitettu 2006-2009 syntyneille lapsille. Tätä vanhemmat tai nuoremmat, olkaa yhteydessä Lennu Kämppiin.  Leireille ovat myös EKS:n ulkopuoliset pelaajat tervetulleita. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirin pääpainopisteenä on pelitaitojen kehittämisessä ja pelaamisessa. Jäätoiminta koostuu pääasiassa erilaisista peleistä ja pelitilanteissa vaadittavien taitojen harjoittelusta.

Jäätoiminnan teemat näkyvät myös leirin oheisharjoittelussa. Hyödynnämme Leppävaaran monipuolisia liikuntatiloja.

Leirin ajankohta on 12.-16.6. Toimintaa on joka päivä 8.00 – 16.00, tarkempi päiväkohtainen aikataulu selviää myöhemmin. Jokainen päivä sisältää:

• kaksi vähintään tunnin mittaista jääharjoitusta
  • monipuolisen oheisharjoittelun
  • ravitsevan lounaan ja välipalan
  • Leiripaidan tai hatun

Leirin ohjauksesta ja toiminnan suunnittelusta vastaavat seuran työntekijät, jäällä valmentajina toimivat lisäksi seuran joukkueiden valmentajat ja seuran junioripelaajat.

Leirin hinta on 195€.

Leirien suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat seuran valmennuspääliköt. Ohjaajina leireillä toimivat EKS valmentajat apunaan ammativalmentajat muista seuroista sekä seuran A-junioripelaajat.

Ilmoittautuminen tapahtuu MyClub palvelun kautta. Ilmoittautumiseen pääset oheisen linkin kautta. Palvelun käyttö vaatii tunnusten tekemisen palveluun. EKS pelaajat voivat ilmoittautua leirille jo olemassa olevilla tunnuksillaan.

LEIRI-INFOA

Leirejä on järjestetty menestyksekkäästi jo monen vuoden ajan, joka on mahdollistanut leirien kasvattamisen jokaisena vuotena. Urheilupuistojen tarjoamat mahdollisuudet antavat edellytykset monipuolisiin aktiviteetteihin leirien aikana. Hauskanpito ja uusien taitojen oppiminen kulkevat käsikädessä leireillä!

Ohjaajat (valvonta) ovat paikalla klo 7.45-16.00 välisenä aikana, joten vanhempien tulee noutaa pelaajat tämän ajan puitteissa, tai ilmoittaa leirin ohjaajille leiriläisen omatoimisesta kotiinmenosta.

Ilmoittautuneen pelaajan tulee olla vakuutuksen piirissä = Jääkiekkoliiton / Ringetteliiton vakuutuksellinen pelipassi tai perheellä on oma jääurheiluvammat kattava koko leirin ajan voimassa oleva tapaturmavakuutus.

Leirivarustus

- täydellinen pelivarustus

- omat mailat mukaan, myös sählymaila / pihajääkiekkomaila

- luistimet valmiiksi teroitettuina

- oheisharjoitteluvarustus (sään mukainen ulkovarustus ja sisäliikuntavarusteet

- oma juomapullo.

Leirille osallistuminen vahvistuu leirimaksun suorittamisen jälkeen. Leirimaksusta tulee oma pankkisiirto suoraan sähköpostiin ilmoittautumisen yhteydessä, siksi sähköpostiosoite tulee laittaa mukaan ilmoittautumiseen.