EKS Leirit

Talvilomaleiri

19.-23.2.2018 Laaksolahti

2007-2009 -syntyneet pelaajat

EKS järjestää yhteistyössä ProValmennuksen ja EPSin kanssa talvilomaleirin Laaksolahden Urheilupuistossa. Leirin ajankohta on 19.-23.2.2018. Toimintaa on maanantaista perjantaihin 8.00 – 17.00 välillä, tarkempi päiväkohtainen aikataulu selviää myöhemmin. Päivien pituudet ja päiväkohtainen ohjelma riippuu osallistujien ja ryhmien määrästä. Lopullinen ohjelma varmistetaan noin 2 viikkoa ennen leirin alkua. Leirimaksu sisältää:

• kaksi jääharjoitusta, yhteensä vähintään 2h päivässä
  • monipuolisen oheisharjoittelun
  • ravitsevan lounaan sekä välipalan
  • Vierailun Rush Trampoliinipuistoon / Huimalaan
  • Leiripaidan omalla nimellä (tilausaika noin 4vk)

Leiri on tarkoitettu 2007-2009 syntyneille lapsille. Tätä vanhemmat tai nuoremmat, olkaa yhteydessä Lennu Kämppiin.  Leireille ovat myös EKS:n ulkopuoliset pelaajat tervetulleita. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Laskun ollessa eräpäivänä maksamatta, leiripaikka annetaan jonossa seuraavalle.

Leirillä toimitaan kolmessa, ikäperusteisesti jaetussa ryhmässä. Kaikkiin ryhmiin mahtuu 4 maalivahtia ja 24 kenttäpelaaja. Minimimäärä ryhmälle on 18 osallistujaa. Jaossa otetaan iän lisäksi huomioon pelaajan joukkue.

1. 2007 syntyneet
  2. 2008 syntyneet
  3. 2009 syntyneet

Leirin pääpainopisteenä on lajitaitojen (luistelu) ja pelitaitojen (maalinteko) kehittämisessä. Jäällä olemme kahdesti päivässä:

• Aamupäivän jäällä toiminnasta vastaa ProValmennus (http://www.provalmennus.fi/). Jäällä keskitytään luisteluun ammattitaitoisessa ohjauksessa.
  • Iltapäivän jää on pyhitetty maalinteon opiskeluun erilaisten pelien ja harjoitteiden avulla. Jäällä on mukana omat valmentajat niin maalivahdeille kuin pelaajille
  • Oheisharjoittelu tapahtuu pakkasia suojassa viereisessä jalkapallohallissa.

Leirin ohjauksesta ja toiminnan suunnittelusta vastaavat seuran työntekijät, jäällä valmentajina toimivat lisäksi seuran joukkueiden valmentajat. Luisteluvalmennuksesta vastaa ProValmennus ja Esa Puolakka

Leirin päätteeksi molemmista ryhmistä palkitaan:

• Leirin kovin tsemppaaja
  • Pelaajien valitsema paras joukkuepelaaja
  • Lisäksi palkitaan koko leirin paras maalivahti

Leirin hinta on 225€.

Ilmoittautuminen tapahtuu MyClub palvelun kautta. Ilmoittautumiseen pääset oheisen linkin kautta. Palvelun käyttö vaatii tunnusten tekemisen palveluun. EKS pelaajat voivat ilmoittautua leirille jo olemassa olevilla tunnuksillaan. Ilmoittautuminen:

Pelaajat, joiden vanhemmat ovat leirillä apuna huoltajana tai valmentajana, osallistuvat leirille ilmaiseksi!

TALVILOMALEIRI 19.-21.2

ESPOONLAHTI

2003-2006-SYNTYNEET

LEIRI ON TARKOITETTU 2003-2006 SYNTYNEILLE KENTTÄPELAAJILLE. SINUN EI TARVITSE OLLA EPS:N JÄSEN OSALLISTUAKSESI LEIRILLE.

LEIRIN HINTA ON 145€.

LEIRIPÄIVÄT OVAT KLO 08:00-16:00 VÄLISENÄ AIKANA ESPOONLAHDEN JÄÄHALLILLA.

Tervetuloa mukaan EKS:n ja EPS:n ensimmäiselle yhteiselle maalivahtileirille 29.12.2017 Espoonlahden jäähallissa. Leiri on tarkoitettu 2003-2008 -syntyneille maalivahdeille. Leirin hinta on 50€. Leiripäivä on aamu 08:00 klo 17:00 asti.

Leiripäivän maalivahtivalmennuksesta vastaa EPS:n maalivahtivastaava Rolf von Hedenberg.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: rofa@epshockey.fi // 044-9719971

Ilmoittautumiseen tarvitaan leiriläisen:

Nimi:

Ikäluokka:

Sairaudet ja allergiat:

Vanhempien yhteystiedot:

Leirin pelisääntöjen hyväksyminen (liitteenä):

LIITTEENÄ: Leirin ohjelma, säännöt, mitä mukaan leirille ja leirimainos

LEIRI-INFOA

Leirejä on järjestetty menestyksekkäästi jo monen vuoden ajan, joka on mahdollistanut leirien kasvattamisen jokaisena vuotena. Urheilupuistojen tarjoamat mahdollisuudet antavat edellytykset monipuolisiin aktiviteetteihin leirien aikana. Hauskanpito ja uusien taitojen oppiminen kulkevat käsikädessä leireillä!

Ohjaajat (valvonta) ovat paikalla leirin infossa ilmoitettuina aikona, joten vanhempien tulee noutaa pelaajat tämän ajan puitteissa, tai ilmoittaa leirin ohjaajille leiriläisen omatoimisesta kotiinmenosta. Erityisesti tämä koskee nuorimpia leiriläisiä!

Ilmoittautuneen pelaajan tulee olla vakuutuksen piirissä = Jääkiekkoliiton / Ringetteliiton vakuutuksellinen pelipassi tai perheellä on oma jääurheiluvammat kattava koko leirin ajan voimassa oleva tapaturmavakuutus. Lähtökohtana on, että jokainen huolehtii itse vakuutuksensa voimassaolosta

Leirivarustus

- täydellinen pelivarustus

- omat mailat mukaan, myös sählymaila / pihajääkiekkomaila kannattaa ottaa varuilta mukaan

- luistimet valmiiksi teroitettuina. Leirillä ei välttämättä pysty luistimia teroittamaan

- oheisharjoitteluvarustus (sään mukainen ulkovarustus ja sisäliikuntavarusteet)

- oma juomapullo.

Leirille osallistuminen vahvistuu leirimaksun suorittamisen jälkeen. Leirimaksusta tulee lasku myclubin kautta, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä. Maksamaton lasku saattaa johtaa leiripaikan menetykseen!