EKS Leirit

Ringetteleirit, Ira Merivaara, ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi

Espoon Kiekkoseuran jääkiekko- ja ringetteleirit kaudella 2017-2018

Syyslomaleiri 16.10 - 20.10.2017

Leiri on tarkoitettu 2005-2009 syntyneille lapsille. Tätä vanhemmat tai nuoremmat, olkaa yhteydessä Lennu Kämppiin.  Leireille ovat myös EKS:n ulkopuoliset pelaajat tervetulleita. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirin pääpainopisteenä on pelitaitojen kehittämisessä ja pelaamisessa. Jäätoiminta koostuu pääasiassa erilaisista peleistä ja pelitilanteissa vaadittavien taitojen harjoittelusta.

Leirin ajankohta on 16.-20.10. Toimintaa on joka päivä 8.00 – 16.00, tarkempi päiväkohtainen aikataulu selviää myöhemmin. Jokainen päivä sisältää:

• kaksi vähintään tunnin mittaista jääharjoitusta
  • monipuolisen oheisharjoittelun
  • ravitsevan lounaan

Leirin ohjelma

• Valvonta ja ohjelmaa tarjolla 8-16 välisenä aikana
  • Jääharjoitukset 10 - 11 & 13.30 - 15.00
  • Lounas 11.30

Leirin ohjauksesta ja toiminnan suunnittelusta vastaavat seuran työntekijät, jäällä valmentajina toimivat lisäksi seuran joukkueiden valmentajat ja seuran junioripelaajat.

Leirin hinta on 195€. Sisaralennus -50% toisen lapsen maksusta.

Ilmoittautuminen tapahtuu MyClub palvelun kautta. Ilmoittautumiseen pääset oheisen linkin kautta. Palvelun käyttö vaatii tunnusten tekemisen palveluun. EKS pelaajat voivat ilmoittautua leirille jo olemassa olevilla tunnuksillaan.

Hiitolomaleiri 19.2 - 23.2.2018

Leirin ajankohta on 19.2 - 23.2. Toimintaa on joka päivä 8.00 – 16.00, tarkempi päiväkohtainen aikataulu selviää myöhemmin. Jokainen päivä sisältää:

• kaksi vähintään tunnin mittaista jääharjoitusta
  • monipuolisen oheisharjoittelun
  • ravitsevan lounaan ja välipalan

Leirin hinta on 195€.

LEIRI-INFOA

Leirejä on järjestetty menestyksekkäästi jo monen vuoden ajan, joka on mahdollistanut leirien kasvattamisen jokaisena vuotena. Urheilupuistojen tarjoamat mahdollisuudet antavat edellytykset monipuolisiin aktiviteetteihin leirien aikana. Hauskanpito ja uusien taitojen oppiminen kulkevat käsikädessä leireillä!

Ohjaajat (valvonta) ovat paikalla klo 7.45-16.00 välisenä aikana, joten vanhempien tulee noutaa pelaajat tämän ajan puitteissa, tai ilmoittaa leirin ohjaajille leiriläisen omatoimisesta kotiinmenosta.

Ilmoittautuneen pelaajan tulee olla vakuutuksen piirissä = Jääkiekkoliiton / Ringetteliiton vakuutuksellinen pelipassi tai perheellä on oma jääurheiluvammat kattava koko leirin ajan voimassa oleva tapaturmavakuutus.

Leirivarustus

- täydellinen pelivarustus

- omat mailat mukaan, myös sählymaila / pihajääkiekkomaila

- luistimet valmiiksi teroitettuina

- oheisharjoitteluvarustus (sään mukainen ulkovarustus ja sisäliikuntavarusteet

- oma juomapullo.

Leirille osallistuminen vahvistuu leirimaksun suorittamisen jälkeen. Leirimaksusta tulee oma pankkisiirto suoraan sähköpostiin ilmoittautumisen yhteydessä, siksi sähköpostiosoite tulee laittaa mukaan ilmoittautumiseen.