EKS Leirit

Lisätietoja leireistä antavat:

Jääkiekkoleirit, Lennu Kämppi, lennu.kamppi@gmail.com, 0445565399

Ringetteleirit, Ira Merivaara, ira.merivaara@espoonkiekkoseura.fi

 

Espoon Kiekkoseuran jääkiekko- ja ringetteleirit kaudella 2017-2018


Talvilomaleiri

19.-23.2.2018 Laaksolahti

2007-2009 -syntyneet pelaajat


 

EKS järjestää yhteistyössä ProValmennuksen ja EPSin kanssa talvilomaleirin Laaksolahden Urheilupuistossa. Leirin ajankohta on 19.-23.2.2018. Toimintaa on maanantaista perjantaihin 8.00 – 17.00 välillä, tarkempi päiväkohtainen aikataulu selviää myöhemmin. Päivien pituudet ja päiväkohtainen ohjelma riippuu osallistujien ja ryhmien määrästä. Lopullinen ohjelma varmistetaan noin 2 viikkoa ennen leirin alkua. Leirimaksu sisältää:

 • kaksi jääharjoitusta, yhteensä vähintään 2h päivässä
 • monipuolisen oheisharjoittelun
 • ravitsevan lounaan sekä välipalan
 • Vierailun Rush Trampoliinipuistoon / Huimalaan
 • Leiripaidan omalla nimellä (tilausaika noin 4vk)

Leiri on tarkoitettu 2007-2009 syntyneille lapsille. Tätä vanhemmat tai nuoremmat, olkaa yhteydessä Lennu Kämppiin.  Leireille ovat myös EKS:n ulkopuoliset pelaajat tervetulleita. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Laskun ollessa eräpäivänä maksamatta, leiripaikka annetaan jonossa seuraavalle.

Leirillä toimitaan kolmessa, ikäperusteisesti jaetussa ryhmässä. Kaikkiin ryhmiin mahtuu 4 maalivahtia ja 24 kenttäpelaaja. Minimimäärä ryhmälle on 18 osallistujaa. Jaossa otetaan iän lisäksi huomioon pelaajan joukkue.

 1. 2007 syntyneet
 2. 2008 syntyneet
 3. 2009 syntyneet

Leirin pääpainopisteenä on lajitaitojen (luistelu) ja pelitaitojen (maalinteko) kehittämisessä. Jäällä olemme kahdesti päivässä:

 • Aamupäivän jäällä toiminnasta vastaa ProValmennus (http://www.provalmennus.fi/). Jäällä keskitytään luisteluun ammattitaitoisessa ohjauksessa.
 • Iltapäivän jää on pyhitetty maalinteon opiskeluun erilaisten pelien ja harjoitteiden avulla. Jäällä on mukana omat valmentajat niin maalivahdeille kuin pelaajille
 • Oheisharjoittelu tapahtuu pakkasia suojassa viereisessä jalkapallohallissa.

Leirin ohjauksesta ja toiminnan suunnittelusta vastaavat seuran työntekijät, jäällä valmentajina toimivat lisäksi seuran joukkueiden valmentajat. Luisteluvalmennuksesta vastaa ProValmennus ja Esa Puolakka

Leirin päätteeksi molemmista ryhmistä palkitaan:

 • Leirin kovin tsemppaaja
 • Pelaajien valitsema paras joukkuepelaaja
 • Lisäksi palkitaan koko leirin paras maalivahti

Leirin hinta on 225€.

Ilmoittautuminen tapahtuu MyClub palvelun kautta. Ilmoittautumiseen pääset oheisen linkin kautta. Palvelun käyttö vaatii tunnusten tekemisen palveluun. EKS pelaajat voivat ilmoittautua leirille jo olemassa olevilla tunnuksillaan. Ilmoittautuminen:

https://eks.myclub.fi/flow/events/615028

Pelaajat, joiden vanhemmat ovat leirillä apuna huoltajana tai valmentajana, osallistuvat leirille ilmaiseksi! 

EKS&EPS KESÄLEIRI 4.-8.6.2018

 

Kesän leiri on tarkoitus järjestää Tapiolan urheilupuistossa, josta löytyy mahtavat liikuntamahdollisuudet. Leirillä on tarkoitus jääharjoitelun lisäksi hyödyntää alueen muita liikuntatiloja ja vierailla seikkailupuisto huipussa Leppävaarassa. 

Leirin ikäluokat ovat alustavasti 2007-2010 ja ajankohta kesäkuun ensimmäinen viikko. Toimintaa on maanantaista perjantaihin 8.00 - 17.00. Tarkempi päiväkohtainen ohjelma selviää lähempänä.

Leirille voimme ottaa 70 lasta, jotka tullaan jakamaan kahteen ryhmään iän ja taitojen perusteella. 

Alustava ilmoittautuminen on avattu! Löydät sen täältä -->  https://epshockey.myclub.fi/flow/events/803107

Leirin tiedot mm hinta tarkentuvat Tammikuun aikana! Ilmoittautuminen ei ole sitova! 

LEIRI-INFOA 

Leirejä on järjestetty menestyksekkäästi jo monen vuoden ajan, joka on mahdollistanut leirien kasvattamisen jokaisena vuotena. Urheilupuistojen tarjoamat mahdollisuudet antavat edellytykset monipuolisiin aktiviteetteihin leirien aikana. Hauskanpito ja uusien taitojen oppiminen kulkevat käsikädessä leireillä!

 

Ohjaajat (valvonta) ovat paikalla leirin infossa ilmoitettuina aikona, joten vanhempien tulee noutaa pelaajat tämän ajan puitteissa, tai ilmoittaa leirin ohjaajille leiriläisen omatoimisesta kotiinmenosta. Erityisesti tämä koskee nuorimpia leiriläisiä!

Ilmoittautuneen pelaajan tulee olla vakuutuksen piirissä = Jääkiekkoliiton / Ringetteliiton vakuutuksellinen pelipassi tai perheellä on oma jääurheiluvammat kattava koko leirin ajan voimassa oleva tapaturmavakuutus. Lähtökohtana on, että jokainen huolehtii itse vakuutuksensa voimassaolosta

Leirivarustus

- täydellinen pelivarustus

- omat mailat mukaan, myös sählymaila / pihajääkiekkomaila kannattaa ottaa varuilta mukaan

- luistimet valmiiksi teroitettuina. Leirillä ei välttämättä pysty luistimia teroittamaan

- oheisharjoitteluvarustus (sään mukainen ulkovarustus ja sisäliikuntavarusteet)

- oma juomapullo.

Leirille osallistuminen vahvistuu leirimaksun suorittamisen jälkeen. Leirimaksusta tulee lasku myclubin kautta, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä. Maksamaton lasku saattaa johtaa leiripaikan menetykseen!