TYTTÖKIEKKO

Tyttökiekkojoukkueemme koostuvat vuosina 1999-2011 syntyneistä tytöistä.

Kaudella 2016-2017 pelaamme jääkiekkoliiton F-, E-, D- ja C- sarjoja sekä osallistumme myös valikoiden harjoituspeleihin ja turnauksiin.

Treenaamme mahtavien valmentajiemme johdolla Leppävaaran Warrior Areenalla ja Laaksolahden EKS-hallissa. Aiemmilla kausilla E- ja D-tytöt ovat harjoitelleet myös ulkojäällä Leppävaarassa.

Haemme upeaan ja iloiseen joukkueeseemme uusia tyttöjä aloittelijoista jo kokeneisiinkin pelaajiin asti.

Ota rohkeasti yhteyttä:

Tyttökiekon valmennuspäällikkö Annina Rajahuhta

annina.rajahuhta@espoonkiekkoseura.fi

JÄÄKIEKKOLIITON AJANKOHTAISTA

Valmentajan ammattitutkinto, jääkiekon lajitutkinto (HVT) (20.2.2017)

Valmentajan ammattitutkinto (VAT) on OPH:n hyväksymä tutkinto ja valmistavan koulutuksen opetussuunnitelma perustuu OPH:n hyväksymiin tutkinnon perusteisiin. Koulutuksen hintarakennetta on muutettu seurojen toiveesta.

Suomen Jääkiekkoliiton palvelusivuston ulkoasu uudistuu (20.2.2017)

Suurin muutos koskee palvelusivuston valikkoja, jotka löytyvät sivun yläosasta. Ulkoasumuutos ei vaikuta palvelusivuston palveluihin.

Joko olet ilmoittautunut mukaan Jäähallipäiville? (13.2.2017)

Jäähallipäivät järjestetään 28.-30.3. - nyt 42. kertaa järjestettävän kaksipäiväisen seminaarin teemana ovat mm. energiansäästö, hyvän jään vaatimukset, avustushakemukset, rahoitusratkaisut investointeihin sekä jäähalliportaalin täyttäminen ja hyödyntäminen.

Ilmoittautuminen työpaikkojen SM-turnaukseen 2017 on käynnissä (10.2.2017)

Turnaus pelataan 1.-2.4.2017 Hämeenlinnassa.

Pohjola-leirin kokoaa yhteen vuonna 2002 syntyneiden pelaajien kärjen - tutustu nimilistaan (10.2.2017)

8.-12. maaliskuuta Vierumäellä järjestettävä Pohjola-leiri on vuonna 2002 syntyneiden ikäluokan ensimmäinen kosketus maajoukkuetoimintaan.

Kaudella 2014-2015 Espoon Kiekkoseura Ry sai

Suomen Jääkiekkoliiton Eteläisen Alueen Nais- ja Tyttökiekkoteko -palkinnon.