EKS TYTTÖKIEKKOKOULU

Tervetuloa hauskan ja vauhdikkaan lajin pariin!

Tyttökiekkokoulu käynnistyy Laaksolahdessa 4.9 klo 9:00.

Kiekkokouluun voivat ilmoittautua kaikki tytöt ikään ja kokemukseen katsomatta. Aikaisempaa lajituntemusta ei vaadita. Joukkueisiin siirrytään kunkin oman tason mukaan, kuitenkin ottaen huomioon lapsen ikä.

Opettelemme yhdessä luistelun alkeet. Leikit, radat ja pelit jäällä tulevat tutuiksi tyttökiekkokoululaisille.

Aluksi mukaan riittää vain luistimet (kaunoluistimetkin käy), ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja talvihansikkaat. Kiekkokoulu järjestetään aina sunnuntaisin klo 9.00-10.30 Laaksolahden harjoitusjäähallissa.

MAKSUT

Kaksi ensimmäistä tutustumiskertaa jäällä ovat maksuttomia.

Kiekkokoulu maksaa 120€ koko kaudelta ja 70€ syys- tai kevätkaudelta.

TIEDUSTELUT JA LISÄTIEDOT

Lisätietoja tyttökiekkokoulusta voit kysellä valmennuspäällikkö Annina Rajahuhdalta: annina.rajahuhta@espoonkiekkoseura.fi / 0503646933.

ILMOITTAUTUMINEN

Tyttökiekkokouluun voit ilmoittautua TÄSTÄ.

Ohjeet ilmoittautumiseen

• Yllä oleva ilmoittautumispalkki toimii kiekkokouluun ilmoittautumislomakkeena.

• Klikkaa "Ilmoittaudu nyt" -nappia ohjaudut Espoon Kiekkokoseuran myClub -palveluun.

• Jos olet mukana ensikertaa meidän myClub palvelussa, rekisteröitykää palveluun. Jos olet jo saanut tunnukset seuramme myClub palveluun, käytä niitä ilmoittautumisessa - älä rekisteröidy uudestaan!

• Antakaa rekisteröinnissä ensisijaisesti pelaajan tiedot, vanhemman tiedot täytetään omaan kohtaan (Huoltajan tiedot).

• Jos perheestänne ilmoittautuu useampi lapsi, niin kullekin lapselle on tehtävä oma rekisteröityminen.

• Ilmoittaudu rekisteröinnin jälkeen ohjeiden mukaisesti.

• Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistuksen sähköpostiin omasta ilmoittautumisestasi.