EKS TYTTÖKIEKKOKOULU

 

Tervetuloa hauskan ja vauhdikkaan lajin pariin!

 

Tyttöjen kiekkokoulu on sunnuntaisin klo 9:30-10:30 Laaksolahden jäähallissa, tervetuloa!

Kiekkokouluun voivat ilmoittautua kaikki tytöt ikään ja kokemukseen katsomatta. Aikaisempaa lajituntemusta ei vaadita. Jo luistelevat pelurit voivat harjoitella itsenäisesti ryhmässä, mutta luistelutaidottomien kohdalla toivomme luistelutaitoisen vanhemman läsnäoloa jäällä ainakin muutamalla ensimmäisellä harjoituskerralla. Innokkaat vanhemmat ovat toki tervetulleita jäälle apuvalmentajiksi seuraamaan ja ohjaamaan vastuuohjaajien ohjeiden mukaisesti! Joukkueisiin siirrytään kunkin oman tason ja halun mukaan, kuitenkin ottaen huomioon lapsen ikä.

Opettelemme yhdessä luistelun alkeet. Leikit, radat ja pelit jäällä tulevat tutuiksi tyttökiekkokoululaisille. Tyttökiekkokoulun ohjaajina toimivat pitkät urat nais- ja tyttökiekon parissa viettäneet Hanna Makkonen ja Hannele Näkyvä.

Aluksi mukaan riittää vain luistimet (kaunoluistimetkin käy), ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja talvihansikkaat. Mailan saat tarvittaessa lainaksi.

Kevätkauden hinta on 70€ (jo syksyllä mukana olleille kevätkauden hinta on 50€). Tarjoamme kolme maksutonta tutustumiskertaa.

Ilmoittaudu mukaan tästä:
https://eks.myclub.fi/flow/events/339425

 

TIEDUSTELUT JA LISÄTIEDOT

Lisätietoja tyttökiekkokoulusta voit kysellä valmennuspäällikkö Minttu Tuomiselta: minttu.tuominen@espoonkiekkoseura.fi / 0407287126