A-nuoret voittivat viikonloppuna VT-HT:n 7-11 vieraissa. Tällä tuloksella EKS varmisti paikkansa kauden 2013-14 A:n mestis-karsintaan!
Seuran johtokunta julkaisi tänään tiedotteen, jossa päivitetty tilanne seurayhdistymisen, ensi kauden sekä jäähallien tilanteesta. Julkaistu tiedote tässä liitteenä:
Seuramme -99 (D1) ja -00 (D2) ikäryhmät on tehneet kaikkien aikojen tulosta omien ikäryhmien valtakunnallisissa sarjoissa. Molemmat raivasivat tiensä oman sarjansa finaaleihin, -00 siniset vielä ainoana joukkueena Espoosta. Menestystä täydensi vielä se että molemmat voittivat oman viimeisen vaiheen lohkonsa - olisiko menestystä tulossa vielä finaaleissa? Katso lisää täältä:
Ringetteliiton vuotuisessa tähdistötapahtumassa pelatussa nuorten maajoukkuepelissä MVP:ksi palkittiin kaksi EKS-pelaajaa: vanhemmasta ikäryhmästä Kata Kurikko ja 95-syntyneestä ryhmästä Sara Tenhovaara. Tässä linkki liiton sivuilla olevaan juttuun tapahtumasta:
98/99 - ikäluokan Pohjola-leirien valinnat on tehty ja mukana myös EKS pelaajia. Tässä linkki Jääkiekkoliiton sivuille:
Leppävaaran jäähallilla ei pysäköinti aina oikein toimi - tässä tärkeää asiaa, jotta homma saadaan toimimaan!!