Tytöille kiva kokeilutapahtuma sunnuntaia 1.9. klo 9:30 -> Leppävaaran jäähallilla. Kaiken ikäiset tytöt tervetuloa - kts. lisätietoja liitteestä!
Espoon Kiekkoseurassa kiekkouransa alkuvaiheessa kiekkoilut Veli-Matti Savinainen ja Ässät on voittanut SM-liigan mestaruuden. EKS onnittelee omaa kasvattiaan hienosta menestyksestä! Onnittelut myös Veli-Matin kanssa samassa ikäryhmäjoukkueessa pelanneelle Jarno Koskirannalle SM-hopeasta!
EKS 99 ikäryhmä voitti seurahistorian ensimmäisen SM mitallin saavuttamalla viikonloppuna ylialueellisen sarjan lopputurnauksessa pronssia. Joukkue löi pronssiottelussa Ilveksen jatkoajalla 3-4. Samaan aikaan sijoittui -00 ikäryhmä omassa SM turnauksessaan kuudenneksi. Seura onnittelee joukkueita hienosta menestyksestä!!!
Ringeten D kävi hakemassa voiton Järvenpään kovatasoisesta kutsuturnauksesta, joka järjestettiin 13.4.. Taakse jäivät alueiden kärkijoukkueita kuten Etelä-Suomen alueen toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet joukkueet (Haukat, Walapais I) sekä Itä-Suomen alueen voittaja PiPS ja Häme-Pohjanmaan sarjassa toiseksi sijoitunut VaPS.
Joukkueen tavoitteena on pelata kaudella 2013-2014 joko C2-ylialueellissessa sarjassa tai AAA-Liigassa. Kaikki uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan try-outeille riippumatta siitä millä sarjatasolla pelasit kaudella 2012-2013. Mikäli olet halukas pyrkimään joukkueeseen, olet motivoitunut ja haluat kehittyä pelaajana niin ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella tai ota yhteys 2013 - 2014 joukkueen vastuuvalmentajaan: Kim Forsman, kimforsman85@hotmail.com/0404169259 tai valmentaja: Pekka Salminen, Peksis@gmail.com/0505366414.