Ringeten maailmanmestaruuskisat 2013 pelataan 29.12.2013-4.1.2014 kisapaikkana North Bay, Ontario, Kanada Tapahtuma on samalla lajin 50-vuotis juhlatapahtuma. EKS ringeten edustus sekä naisten maajoukkueessa , että nuorten (U19) maajoukkueissa ohessa. Naisten maajoukkue: · Jessica Kantee (SM- joukkue) · Salla Kyhälä (SM- joukkue) Nuoren U19 maajoukkue: · Meini Kärnä (SM-joukkue) · Camilla Lepistö (SM-joukkue) · Emma-Julia Wood (SM-joukkue) · Nelly Ahonen (BSM / Ykkönen) · Sara Tenhovaara (BSM / Ykkönen) Lue koko uutinen täältä:
EKS:n kasvatit, Jeret Elo ja Seppälä ovat tehneet liigapelaajasopimukset Espoon Bluesin kanssa - lue lisää:
Tytöille kiva kokeilutapahtuma sunnuntaia 1.9. klo 9:30 -> Leppävaaran jäähallilla. Kaiken ikäiset tytöt tervetuloa - kts. lisätietoja liitteestä!
Espoon Kiekkoseurassa kiekkouransa alkuvaiheessa kiekkoilut Veli-Matti Savinainen ja Ässät on voittanut SM-liigan mestaruuden. EKS onnittelee omaa kasvattiaan hienosta menestyksestä! Onnittelut myös Veli-Matin kanssa samassa ikäryhmäjoukkueessa pelanneelle Jarno Koskirannalle SM-hopeasta!
EKS 99 ikäryhmä voitti seurahistorian ensimmäisen SM mitallin saavuttamalla viikonloppuna ylialueellisen sarjan lopputurnauksessa pronssia. Joukkue löi pronssiottelussa Ilveksen jatkoajalla 3-4. Samaan aikaan sijoittui -00 ikäryhmä omassa SM turnauksessaan kuudenneksi. Seura onnittelee joukkueita hienosta menestyksestä!!!