Blues EKS 00 AAA pelaa kuluvalla kaudella D2 SM-lopputurnauksessa sekä Eteläisen alueen D2 AAA alueliigassa. Joukkue laajentaa ensi kaudella kokoonpanoaan ja järjestää kolme Avoimet Jäät -harjoitusta jäävuoroillaan Keskiviikkona 10.4 ja 17.4 sekä Lauantaina 20.4.2013. Kts lisää täältä:
Seuramme järjestää kaikkien ikäryhmien try-out tapahtumat / avoimet jäät huhtikuussa - lue lisää oheisesta tiedotteesta
EKS Ringette-C saavutti viikonlopun SM-turnauksessa tiukan taistelun jälkeen SM-pronssia. Turnauksen All Star-kentälliseen valittiin EKS-joukkueesta Reetta Nikkola hyökkääjäksi. Linkki:
Karhu-Kissat olivat viimeisissä peleissä vahvempia ja veivät kirkkaimmat mitallit. Kaikenkaikkiaan B2 pelasi hienon Mestissarjan: kaiken kaikkiaan 3 tappiota, pari tasuria ja 12 voittoa. Beekakkonen kiittää kannustusjoukkoja ja nostaa parin viikon tauon jälkeen katseen tulevaisuuteen!
Espoon Kiekkoseuran vanhimman juniori-ikäluokan pelaajat selvittivät hienosti talven pitkän Suomi-sarjakauden. Joukkueen tavoite täyttyi ja ylittyikin – kaudella 2013-2014 EKS A pääsee tavoittelemaan sarjapaikkaa A-nuorten Mestiksestä.
Espoon Kiekkoseuran B-juniorit (s. 1995-) ovat menestyneet kuluvalla kaudella suvereenisti ikäluokan Suomi-sarjassa. Lopputurnauksessa väännetään vielä kerran kaikki peliin.