Espoon Kiekkoseuran vanhimman juniori-ikäluokan pelaajat selvittivät hienosti talven pitkän Suomi-sarjakauden. Joukkueen tavoite täyttyi ja ylittyikin – kaudella 2013-2014 EKS A pääsee tavoittelemaan sarjapaikkaa A-nuorten Mestiksestä.
Espoon Kiekkoseuran B-juniorit (s. 1995-) ovat menestyneet kuluvalla kaudella suvereenisti ikäluokan Suomi-sarjassa. Lopputurnauksessa väännetään vielä kerran kaikki peliin.
Voitettuaan sununtaina Nastolassa 17.3 NasKi C:n tuloksella 2-6, EKS C Valkoiset pääsivät pelaamaan Orivedella 23-24.3 pidettävään 6 joukkueen lopputurnaukseen.
Nyt kaikki espoolaiset äänestämään Blues naisten huoltaja Ingmar Lind Vuoden huoltajaksi - äänestys Facebookin kautta, tässä linkki:
EKS:n C-joukkue voitti valtakunnallisessa C-aluesarjassa pronssia. Heidän kausi jatkuu vielä Ringetteliiton SM-turnauksessa ensi viikonloppuna Tuusulassa ja Keravalla - tulospalvelu täältä:
B-ringeten SM-pronssijoukkue suuntaa viikonlopuksi Varkauteen jääpallon naisten SM-turnaukseen, missä se luistelee Botnian paidassa.