EKS 99 ikäryhmä voitti seurahistorian ensimmäisen SM mitallin saavuttamalla viikonloppuna ylialueellisen sarjan lopputurnauksessa pronssia. Joukkue löi pronssiottelussa Ilveksen jatkoajalla 3-4. Samaan aikaan sijoittui -00 ikäryhmä omassa SM turnauksessaan kuudenneksi. Seura onnittelee joukkueita hienosta menestyksestä!!!
Ringeten D kävi hakemassa voiton Järvenpään kovatasoisesta kutsuturnauksesta, joka järjestettiin 13.4.. Taakse jäivät alueiden kärkijoukkueita kuten Etelä-Suomen alueen toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet joukkueet (Haukat, Walapais I) sekä Itä-Suomen alueen voittaja PiPS ja Häme-Pohjanmaan sarjassa toiseksi sijoitunut VaPS.
Joukkueen tavoitteena on pelata kaudella 2013-2014 joko C2-ylialueellissessa sarjassa tai AAA-Liigassa. Kaikki uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan try-outeille riippumatta siitä millä sarjatasolla pelasit kaudella 2012-2013. Mikäli olet halukas pyrkimään joukkueeseen, olet motivoitunut ja haluat kehittyä pelaajana niin ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella tai ota yhteys 2013 - 2014 joukkueen vastuuvalmentajaan: Kim Forsman, kimforsman85@hotmail.com/0404169259 tai valmentaja: Pekka Salminen, Peksis@gmail.com/0505366414.
Blues EKS 00 AAA pelaa kuluvalla kaudella D2 SM-lopputurnauksessa sekä Eteläisen alueen D2 AAA alueliigassa. Joukkue laajentaa ensi kaudella kokoonpanoaan ja järjestää kolme Avoimet Jäät -harjoitusta jäävuoroillaan Keskiviikkona 10.4 ja 17.4 sekä Lauantaina 20.4.2013. Kts lisää täältä:
Seuramme järjestää kaikkien ikäryhmien try-out tapahtumat / avoimet jäät huhtikuussa - lue lisää oheisesta tiedotteesta
EKS Ringette-C saavutti viikonlopun SM-turnauksessa tiukan taistelun jälkeen SM-pronssia. Turnauksen All Star-kentälliseen valittiin EKS-joukkueesta Reetta Nikkola hyökkääjäksi. Linkki: