Tässä on listattuna tämän hetkinen sopimustilanne kauden 13-14 vastuuvalmentajista seurassa - tilanne näyttää siis erittäin hyvältä ja pääsemme ajoissa rakentamaan uusia joukkueita ensi kaudeksi. Joukkuekohtaisista avoimista jäistä tulee erikseen tiedotuksia ensi viikon aikana.
Johtokunnan tiedottaa mm uudesta valmennuspäälliköstä ja tehdystä ehdotuksesta yhteistyömalliksi Espoossa.
Joukkue saavutti B-ringeten SM-turnauksesssa Kisakalliossa pronssia, joka maistuu niin joukkueelle kuin fanikatsomollekin.
EKS01 –jääkiekkojoukkue haluaa tarjota mahdollisuutta liittyä laadukkaaseen ja hyvin menestyvään juniorijääkiekkotoimintaan mukaan ja kutsuu uusia pelaajia avoimille jäille.
A-nuoret voittivat viikonloppuna VT-HT:n 7-11 vieraissa. Tällä tuloksella EKS varmisti paikkansa kauden 2013-14 A:n mestis-karsintaan!
Seuran johtokunta julkaisi tänään tiedotteen, jossa päivitetty tilanne seurayhdistymisen, ensi kauden sekä jäähallien tilanteesta. Julkaistu tiedote tässä liitteenä: