Joukkue Suomi-Sarjan alkusarjaan karsintojen kautta eli kausi etenee suunnitelman mukaisesti.
EKS B väänsi karsintasarjan viimeisestäkin ottelusta komean 10-3 voiton, mutta sarjapaikka jäi silti vaivaisen pisteen päähän. Päävalmentaja analysoi tavoitteen karkaamista.
EKS voitti viime kaudella -99 ikäryhmän toimesta alueliigan mestaruuden 14 vuoden odotuksen jälkeen. Nyt mestaruusviiri on päässyt oikealle paikalleen EKS hallin päätyyn.
Seuran kaksi C- joukkuetta, B2 -, B - ja A - nuorten joukkueet ovat saaneet alkukarsinnat pelattua ja pelit jatkuvat seuraavasti:
Tulevaisuuden tähdet näyttivät JYP:n isännöimässä viikonvaihteen liigajoukkueiden junioriturnauksessa kaapin paikan muille seuroille. Tappioton turnaus toi suurimman pytyn Espoon Laaksolahteen.