Blues EKS:n naisten joukkue pelasi hienon alkusarjan naiskiekkoilun toiseksi ylimmässä sarjassa, Mestiksessä, varmistaen paikan loppukaudeksi ylempään loppusarjaan. Samalla varmistui historiallinen karsintapaikka ensi kauden SM-sarjaan - Onneksi olkoon Naiset!!
Joukkue Suomi-Sarjan alkusarjaan karsintojen kautta eli kausi etenee suunnitelman mukaisesti.
EKS B väänsi karsintasarjan viimeisestäkin ottelusta komean 10-3 voiton, mutta sarjapaikka jäi silti vaivaisen pisteen päähän. Päävalmentaja analysoi tavoitteen karkaamista.
EKS voitti viime kaudella -99 ikäryhmän toimesta alueliigan mestaruuden 14 vuoden odotuksen jälkeen. Nyt mestaruusviiri on päässyt oikealle paikalleen EKS hallin päätyyn.
Seuran kaksi C- joukkuetta, B2 -, B - ja A - nuorten joukkueet ovat saaneet alkukarsinnat pelattua ja pelit jatkuvat seuraavasti: