Vuoden tekijät palkittiin Karjala-turnauksen yhteydessä, Etelästä palkittiin 24 seuratyöntekijää. Neljän alueen ja lähes sadan seuran vapaaehtoistyöntekijät saivat Vuoden Tekijä – tunnustuksen lauantaina 10. marraskuuta. Ennen Karjala-turnauksen Suomi – Ruotsi – ottelua järjestetty juhlatilaisuus pidettiin Turun HK Areenan tiloissa.
Ennätykselliset 13 pelaajaa EKS:n 99 ikäluokasta valittiin Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen Pikku-Pohjola tapahtumaan 8.-9.12. Kisakalliossa. Valitut pelaajat ovat:
Blues EKS:n naisten joukkue pelasi hienon alkusarjan naiskiekkoilun toiseksi ylimmässä sarjassa, Mestiksessä, varmistaen paikan loppukaudeksi ylempään loppusarjaan. Samalla varmistui historiallinen karsintapaikka ensi kauden SM-sarjaan - Onneksi olkoon Naiset!!
Joukkue Suomi-Sarjan alkusarjaan karsintojen kautta eli kausi etenee suunnitelman mukaisesti.
EKS B väänsi karsintasarjan viimeisestäkin ottelusta komean 10-3 voiton, mutta sarjapaikka jäi silti vaivaisen pisteen päähän. Päävalmentaja analysoi tavoitteen karkaamista.