Seuran vuosikokouksessa valitun uuden johtokunnan tiedote jäsenille.
Kotijoukkue ei jättänyt epäilyksille sijaa, vaan varmisti 7-2 kotivoitolla jatkopaikkansa. Nelosketju ja varma maalivahtipeli pohjustivat tällä kertaa tärkeän voiton ja näinpä taistelu jatkuu aikanaan SM-sarjassa.
Espoon kiekkoseuralla on omat Facebook sivut, tule mukaan ryhmään.
Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 11.10.2012 KLO 18:00, paikka: Laaksolahdessa harjoitushallin neuvottelutila. Kokouksen asialistalla normaalit sääntömääräiset vuosikokousasiat. TERVETULOA MUKAAN!
Jääkiekon puolella D1 (-99) ikäluokka ja sitä vanhemmat pelijoukkueet käyttävät liiton sarjaotteluissa reaaliaikaista tulospalvelua - Päivitetyt ohjeet materiaalipankissa.
EKS A julkisti yhteistyökumppaneitaan alkavalle kaudelle. LVI-neloset Oy, Intersport, Airam sekä Scanreal Toimitilapalvelut vahvasti mukana EKS-nuorten kaudessa.