Ringeten C joukkue jatkaa seuramme hienoa ringettemenestystä ja selvisi ringeten C-sarjan Etelä-Suomen alkulohkon toiseksi tasapistein kärkijoukkueen Haukkojen kanssa, ja selvisi ylimpään ylialueelliseen loppusarjaan taistelemaan Suomen aluemestaruudesta.
EKS:n joukkueet ovat päässeet syksyllä alkaneissa oman ikäluokan 24 joukkueen valtakunnallisissa sarjoissa 12 parhaan joukkoon.
Ringeten D-joukkue haki voiton Hyvinkään turnauksesta. Raisio lyötiiin loppuottelussa 4 - 1 lukemin. Leppävaaran kotiturnauksessa E-joukkue voitti hopeaa!
Bluesin liigapelaajat Jani Hakanpää ja Niklas Tikkinen vierailivat sunnuntaina 2.12. EKS:n kiekkokoulussa antamassa kiekkouransa alussa oleville junnuille neuvoja ja ohjeita harjoitteluun. Samassa yhteydessä otettiin kaikista kiekkisläisistä pelaajakuvat kuin ammattipelaajista konsanaan - tässä vähän kuvasatoa päivästä.
EKS johtokunnan puheenjohtajan kirje seuran jäsenille ja sidosryhmille 1.12.2012:
Vuoden tekijät palkittiin Karjala-turnauksen yhteydessä, Etelästä palkittiin 24 seuratyöntekijää. Neljän alueen ja lähes sadan seuran vapaaehtoistyöntekijät saivat Vuoden Tekijä – tunnustuksen lauantaina 10. marraskuuta. Ennen Karjala-turnauksen Suomi – Ruotsi – ottelua järjestetty juhlatilaisuus pidettiin Turun HK Areenan tiloissa.