Espoon Kiekkoseuran 2003 –syntyneiden ikäluokan jääkiekkoturnaus järjestettiin nyt kolmannen kerran ja laajempana kuin koskaan aiemmin.
Laaksolahteen on saatu uusi yrittäjä palvelemaan teroituspalveluiden ja tarvikkeiden osalta - S.Saarinen Oy tarjoaa nämä palvelut jatkossa. Aukioloajat löytyvät teroitustilan ovesta ja niitä voi kysellä numerosta: 0400-807854
Espoon kiekkoseuran EKS-99 joukkue on saavuttanut kaksi prossisijoitusta maailman suurimmassa jääkiekkoturnauksessa Kanadan Ottawassa.
Seuran kausijulkaisu on pitkästä aikaan taasen julkaistu - kysy omalta joukkueenjohtajaltasi omaa kappaletta. Kausijulkaisu löytyy myös Laaksolahden ja Leppävaaran halleilta.
Tiistaina 15.11. julkaistiin Espoolaisen junioritoiminnan voimannäyte. Blues - Pelicans SM- liigaottelun yhteydessä Barona Areenalla esiteltiin suurelle yleisölle junioreiden itsensä tekemä CD-levy, jonka tuotto menee kokonaisuudessa nuorten jääkiekkotoiminnan tukemiseen.