Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 11.10.2012 KLO 18:00, paikka: Laaksolahdessa harjoitushallin neuvottelutila. Kokouksen asialistalla normaalit sääntömääräiset vuosikokousasiat. TERVETULOA MUKAAN!
Jääkiekon puolella D1 (-99) ikäluokka ja sitä vanhemmat pelijoukkueet käyttävät liiton sarjaotteluissa reaaliaikaista tulospalvelua - Päivitetyt ohjeet materiaalipankissa.
EKS A julkisti yhteistyökumppaneitaan alkavalle kaudelle. LVI-neloset Oy, Intersport, Airam sekä Scanreal Toimitilapalvelut vahvasti mukana EKS-nuorten kaudessa.
Seuran suositut vapaat mailajäät ti - ke - to päivisin Laaksolahden harjoitushallissa alkaen 4.9.2012.
Kesäharjoittelujakson jälkeen viikkojen treeni ja joukkue hyvässä tikissä. Myös harjoitusottelut antaneet merkkejä hyvästä tulevasta kaudesta.
00 ja 01 syntyneet ti 28.8 alkaen ja 02 ja 03 syntyneet ke 5.9 alkaen