Tähtäin Suomisarjassa, reilun kuukauden mittainen karsintasarja starttaa syyskuun puolessa välissä.
Espoon Bluesin kasvattajaseuroista valituista pelaajista koostuvat Blues Selects joukkueet osallistuivat korkeatasoiseen kansainväliseen turnaukseen Riikassa 2-5.8.2012.
EKSn suosittuun kiekkokouluun ilmoittautuminen on käynnissä. Vielä mahtuu mukaan halukkaita poikia ja tyttöjä aloittamaan kiekkoharrastus Suomen parhaassa jääkiekkoyhteisössä.
Bluesin kasvattajaseurojen päättäjäistapahtumassa 7.5. palkittiin seuran vuoden valmentajana Sami Saarinen, joukkueenjohtajana Jouni Maidell (-01), huoltajana Tommi Ekman (-98), Tsempparina Miki Heikkilä (B) ja Yllättäjänä Daniel Lebedeff (-99). Joukkueiden Tsempparit ja Yllättäjät oheisella listalla:
Espoo Blues voitti viime vuotiseen tapaan myös tänä vuonna Aaro Kivilinna -palkinnon. Aaro Kivilinna -palkinto tuli seuralle jo neljännen kerran kuuden vuoden sisään.
Blues joukkue alkaa valmistua kauteen 2012-2013 Joukkue on Espoolaisempi kuin koskaan ennen SM-liigassa. Blues A-juniori taustan omaavia pelaajia on peräti 17. Huippulahjakkaiden omien junioreiden lisäksi kuluneen kauden play-off peleissä historiallisesti taistelleen Blues joukkueen menestystä rakennetaan täsmähankintojen ja faneille tuttujen "paluumuuttajien" varaan.