Seuran kaksi C- joukkuetta, B2 -, B - ja A - nuorten joukkueet ovat saaneet alkukarsinnat pelattua ja pelit jatkuvat seuraavasti:
Tulevaisuuden tähdet näyttivät JYP:n isännöimässä viikonvaihteen liigajoukkueiden junioriturnauksessa kaapin paikan muille seuroille. Tappioton turnaus toi suurimman pytyn Espoon Laaksolahteen.
Seuran vuosikokouksessa valitun uuden johtokunnan tiedote jäsenille.
Kotijoukkue ei jättänyt epäilyksille sijaa, vaan varmisti 7-2 kotivoitolla jatkopaikkansa. Nelosketju ja varma maalivahtipeli pohjustivat tällä kertaa tärkeän voiton ja näinpä taistelu jatkuu aikanaan SM-sarjassa.
Espoon kiekkoseuralla on omat Facebook sivut, tule mukaan ryhmään.
Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 11.10.2012 KLO 18:00, paikka: Laaksolahdessa harjoitushallin neuvottelutila. Kokouksen asialistalla normaalit sääntömääräiset vuosikokousasiat. TERVETULOA MUKAAN!