Espoon kiekkoseuralla on omat Facebook sivut, tule mukaan ryhmään.
Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 11.10.2012 KLO 18:00, paikka: Laaksolahdessa harjoitushallin neuvottelutila. Kokouksen asialistalla normaalit sääntömääräiset vuosikokousasiat. TERVETULOA MUKAAN!
Jääkiekon puolella D1 (-99) ikäluokka ja sitä vanhemmat pelijoukkueet käyttävät liiton sarjaotteluissa reaaliaikaista tulospalvelua - Päivitetyt ohjeet materiaalipankissa.
EKS A julkisti yhteistyökumppaneitaan alkavalle kaudelle. LVI-neloset Oy, Intersport, Airam sekä Scanreal Toimitilapalvelut vahvasti mukana EKS-nuorten kaudessa.
Seuran suositut vapaat mailajäät ti - ke - to päivisin Laaksolahden harjoitushallissa alkaen 4.9.2012.
Kesäharjoittelujakson jälkeen viikkojen treeni ja joukkue hyvässä tikissä. Myös harjoitusottelut antaneet merkkejä hyvästä tulevasta kaudesta.