Espoon Kiekkoseuran B-nuoret voittivat Kisakalliossa käydyssä SM-lopputurnauksessa Suomen Mestaruuden - Seura onnittelee tuoreita mestareita!
Espoon Kiekkoseuran 2003 –syntyneiden ikäluokan jääkiekkoturnaus järjestettiin nyt kolmannen kerran ja laajempana kuin koskaan aiemmin.
Laaksolahteen on saatu uusi yrittäjä palvelemaan teroituspalveluiden ja tarvikkeiden osalta - S.Saarinen Oy tarjoaa nämä palvelut jatkossa. Aukioloajat löytyvät teroitustilan ovesta ja niitä voi kysellä numerosta: 0400-807854
Espoon kiekkoseuran EKS-99 joukkue on saavuttanut kaksi prossisijoitusta maailman suurimmassa jääkiekkoturnauksessa Kanadan Ottawassa.
Seuran kausijulkaisu on pitkästä aikaan taasen julkaistu - kysy omalta joukkueenjohtajaltasi omaa kappaletta. Kausijulkaisu löytyy myös Laaksolahden ja Leppävaaran halleilta.