00 ja 01 syntyneet ti 28.8 alkaen ja 02 ja 03 syntyneet ke 5.9 alkaen
Tähtäin Suomisarjassa, reilun kuukauden mittainen karsintasarja starttaa syyskuun puolessa välissä.
Espoon Bluesin kasvattajaseuroista valituista pelaajista koostuvat Blues Selects joukkueet osallistuivat korkeatasoiseen kansainväliseen turnaukseen Riikassa 2-5.8.2012.
EKSn suosittuun kiekkokouluun ilmoittautuminen on käynnissä. Vielä mahtuu mukaan halukkaita poikia ja tyttöjä aloittamaan kiekkoharrastus Suomen parhaassa jääkiekkoyhteisössä.
Bluesin kasvattajaseurojen päättäjäistapahtumassa 7.5. palkittiin seuran vuoden valmentajana Sami Saarinen, joukkueenjohtajana Jouni Maidell (-01), huoltajana Tommi Ekman (-98), Tsempparina Miki Heikkilä (B) ja Yllättäjänä Daniel Lebedeff (-99). Joukkueiden Tsempparit ja Yllättäjät oheisella listalla:
Espoo Blues voitti viime vuotiseen tapaan myös tänä vuonna Aaro Kivilinna -palkinnon. Aaro Kivilinna -palkinto tuli seuralle jo neljännen kerran kuuden vuoden sisään.