Ringeten C-joukkue hakee maalivahtia! Ringeten C-joukkueessamme on tällä hetkellä vapaana maalivahdin paikka, koska nykyinen maalivahtimme on sivussa toistaiseksi loukkaantumisen vuoksi. C-joukkue koostuu 96-..97-syntyneistä tytöistä ja pelaamme ikäluokkamme ringeten huipulla. Yhteydenotot vastuuvalmentajaamme eevi.kaasinen@helsinki.fi tai jojo ilpo.t.korhonen@espoo.fi”
Espoon Kiekkoseura onnittelee maajoukkuetta MM-Kullasta. Mukana joukkueessa oli myös Bluesin pelaaja - Jani Lajunen. IHANAA LEIJONAT IHANAA!!
Seuran A-nuorissa pelaa 5 nuorta, jotka ovat käyneet läpi EKS:n koko kiekkoakatemian kiekkokoulusta lähtien.
Eilen pidetyissä Blues kasvattajaseurojen päättäjäisissä palkittiin myös Espoon Kiekkoseuran Yllättäjät ja Tsempparit - alla lista palkituista. Ringeten päättäjäiset on 5.5., silloin palkitaan sitten ringettejoukkueiden pelaajat...