Espoo Blues järjestää maailmanmestaruusjuhlat omilleen. Bluesia edustavat maailmanmestarit, Jani Lajunen ja huoltaja Riku Koivunen, ovat tavattavissa kotiluolassaan Espoon Barona Areenalla ti 24.5. klo 18-20! Paikalla myös virallinen MM-pokaali, eli paljon puhuttu ja huomiota osakseen saanut Kundi!
Ringeten C-joukkue hakee maalivahtia! Ringeten C-joukkueessamme on tällä hetkellä vapaana maalivahdin paikka, koska nykyinen maalivahtimme on sivussa toistaiseksi loukkaantumisen vuoksi. C-joukkue koostuu 96-..97-syntyneistä tytöistä ja pelaamme ikäluokkamme ringeten huipulla. Yhteydenotot vastuuvalmentajaamme eevi.kaasinen@helsinki.fi tai jojo ilpo.t.korhonen@espoo.fi”
Espoon Kiekkoseura onnittelee maajoukkuetta MM-Kullasta. Mukana joukkueessa oli myös Bluesin pelaaja - Jani Lajunen. IHANAA LEIJONAT IHANAA!!
Seuran A-nuorissa pelaa 5 nuorta, jotka ovat käyneet läpi EKS:n koko kiekkoakatemian kiekkokoulusta lähtien.