Seuran A-nuorissa pelaa 5 nuorta, jotka ovat käyneet läpi EKS:n koko kiekkoakatemian kiekkokoulusta lähtien.
Eilen pidetyissä Blues kasvattajaseurojen päättäjäisissä palkittiin myös Espoon Kiekkoseuran Yllättäjät ja Tsempparit - alla lista palkituista. Ringeten päättäjäiset on 5.5., silloin palkitaan sitten ringettejoukkueiden pelaajat...
Blues P 97 ikäryhmä voitti tiistaina GrIFK:n 3-1 eteläisen alueen AAA div finaalissa ja voitti näin aluemestaruuden. EKS onnittelee poikia hienosta menestyksestä!
EKS onnittelee Bluesin C- ja B-joukkueita Suomen Mestaruudesta. B-joukkue voitti aikaisemmin viikolla TPS:n ratkaisevassa 5. pelissä 2-4 ja eilen torstaina Blues C kaatoi Tapparan 4. pelissä 4-3.
Loppuottelussa kohtasivat Espoon ja Nokian tytöt. Ottelun asetelmat olivat tutut maaliskuun alussa pelatusta B-ringeten SM-finaalista, joka päättyi NoU:n mestaruuteen.