EKSin eri ikäryhmien joukkueet ovat hyvissä asemissa kun sarjojen pelit lähenevät loppuaan:
”Espoon Kiekkoseurassa tehdään puhtaiden kasvattajaseurojen kategoriassa valtakunnan parasta jääkiekkotyötä, mikäli mittapuuna käytetään SM-liigapelaajiksi kasvatettujen lukumäärää” Tule mukaan pelaaman C-joukkueessa kaudella 2011-2012 - kts lisätiedot alla:
Hei kaikille, EKS:n perinteiset kiekkoleirit pidetään vkoilla 23 ja 24, paikkana Leppävaaran Reebok Areena. Vk 23 on peli/maalinteko leiri ikäluokille 00-04. Vk 24 on maalivahti/maalinteko leiri, johon osallistuminen mahdollista kaikille ikäluokille. Ryhmät leireillä jaetaan ikäluokan ja taitotasojen perusteella. Leireillä luvassa huipputason vierailijoita jääkiekon parista. Ilmoittautuminen alkaa ensi viikolla täällä seuran nettisivuilla, seuraa ilmoittelua osiossa "leirit"
Ringeten B-joukkue on saavuttanut SM-hopeaa. Joukkue pelasi hienon lopputurnausviikonlopun Uudessakaupungissa ja taipui finaalissa tasaisessa ottelussa NoU:lle 7-8. Onnea tytöille hienosta kaudesta ja hopeamitallista!!