Hei kaikille, EKS:n perinteiset kiekkoleirit pidetään vkoilla 23 ja 24, paikkana Leppävaaran Reebok Areena. Vk 23 on peli/maalinteko leiri ikäluokille 00-04. Vk 24 on maalivahti/maalinteko leiri, johon osallistuminen mahdollista kaikille ikäluokille. Ryhmät leireillä jaetaan ikäluokan ja taitotasojen perusteella. Leireillä luvassa huipputason vierailijoita jääkiekon parista. Ilmoittautuminen alkaa ensi viikolla täällä seuran nettisivuilla, seuraa ilmoittelua osiossa "leirit"
Ringeten B-joukkue on saavuttanut SM-hopeaa. Joukkue pelasi hienon lopputurnausviikonlopun Uudessakaupungissa ja taipui finaalissa tasaisessa ottelussa NoU:lle 7-8. Onnea tytöille hienosta kaudesta ja hopeamitallista!!
EKS on tehnyt Ringeten SM-joukkueen nykyisen vastuuvalmentaja Katja Pasasen kanssa jatkosopimuksen kaudelle 2011-2012. Valmennustiimiä tullaan vahvistamaan vielä lähiaikoina.
Bluesin ja kasvattajaseurojen vanhemman C-ikäluokan joukkueiden perustamisesta pidetään infotilaisuus 26.1.2011 Barona-Areenalla.
EKS uusi tyttöjen ja naisten infolehti on ilmestynyt - voit lukea sen alla olevasta linkistä.