Tulevan kauden valmentajaneuvottelut on saatu vihdoin päätökseen ja ylpeänä voimmekin kertoa, että mahtavien mieskoutsiemme lisäksi joka ikäluokan valmennuksessa on mukana myös upeita ja taidokkaita naisvalmentajia.
Espoon Kiekkoseura on Espoossa toimiva ringette- ja jääkiekkoseura. EKS on Suomen suurin ringetteseura ja meidät palkittiin vuonna 2017 Vuoden Ringetteseuraksi ja vuonna 2018 Vuoden Ringettekouluksi. Meillä on joukkue jokaisella mahdollisella sarjatasolla pienistä G-tytöistä aina SM-sarjaan ja Ladyihin asti.
Espoon Kiekkoseura on Espoossa toimiva ringette- ja jääkiekkoseura. Meillä on Suomen suurin ringettekoulu ja meidät palkittiinkin kauden 2017-2018 Vuoden Ringettekouluna! Meillä on joukkue jokaisella mahdollisella sarjatasolla pienistä G-tytöistä aina SM-sarjaan ja Ladyihin asti.