Espoon Kiekkoseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään EKSI-hallin kokoustilassa maaanantaina 4.9.2006 alkaen kello 18.00. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat ja sääntöjen muuttaminen.
Osta ja myy jääurheiluun liittyviä tavaroita seuran omassa varustepörsissä. Varustepörssiin pääset vasemmalla olevan painikkeen kautta.
Joukkue on perustettu kiekkokoulussa pelanneista ja toivomme lisää poikia ja tyttöjä mukaan toimintaan. Yhteydenotot joukkueenjohtaja Miko Westermarck, mob.050-339 09 39 tai toimisto@espoonkiekkoseura.fi
Työnkuva on muokattavissa melko vapaasti, kuitenkin niin että ko. henkilö vastaa hankinnoista ja kahvilatoimintojen kehittämisestä yhteistyössä taustaorganisaation kanssa. Työ sopii mainiosti esim. opiskelijoille tai perheenäideille. Seuran vapaaehtoispohjalta toimiva henkilöstö hoitaa varsinaisen myyntityön. Ota yhteys toimisto@espoonkiekkoseura.fi tai Hannu Saintula 050-5599557.
C-nuoret osallistuvat alueelliseen divisoonakarsintaan ja kotihalli on Laaksolahti, ota yhteys valm. Timo Vuori 040-5745346. B-nuoret osallistuvat I/II-divisioonakarsintaan ja kotihalli on Laaksolahti, ota yhteys valm. Tapani Pihlström 0400-415164.
Jääkiekon palkintoja jaettiin jälleen Bluesin ja kasvattajaseurojen yhteisissä kauden päättäjäisissä. Tällä kertaa jaettiin mm. kolme SJL:n pronssista ansiomerkkiä ja tsemppari- ja yllättäjäpalkinnot joukkueittain. Onnittelut palkituille!