Jämsänen ja Takala Bluesin C-nuorten valmentajiksi
Espoon Kiekkoseuran eri joukkueet tarvitsevat valmentajia sekä ohjaajia mukaan toimintaa. Kokemus valmentamisesta tai pelaatausta ovat avuksi, mutta tärkein asia on halu työskennellä nuorten kanssa. Tarkemmat tiedot urheilupäällikkö Hannu Saintula, mob.050-5599557 tai toimisto@espoonkiekkoseura.fi
Vakiovuorot kaikissa jäähalleissa päättyvät sunnuntaina 1.4.07 (pois lukien EKSI-halli). Vakiovuoroihin kaudella 2007 - 2008 siirrytään kaikissa jäähalleissa maanantaina 27.8.07.
EKS:n stipendit (13.12.2006)
Vielä ehtii hakemaan EKS:n stipendejä tälle kaudelle.
Katso seuraavasta aikataulut.
Tule tapaamaan Bluesin pelaajia kauppakeskus Selloon pe 8. joulukuuta klo 18.00 (kauppakeskusaukio, 1 krs.). Osallistumalla paikan päällä hauskaan Blues-visaan voit voittaa joko aidon pelipaidan nimmareilla tai 4 hengen Perhekiekko-paketin la 9.12. Blues - JYP -otteluun.