Joukkue on perustettu kiekkokoulussa pelanneista ja toivomme lisää poikia ja tyttöjä mukaan toimintaan. Yhteydenotot joukkueenjohtaja Miko Westermarck, mob.050-339 09 39 tai toimisto@espoonkiekkoseura.fi
Työnkuva on muokattavissa melko vapaasti, kuitenkin niin että ko. henkilö vastaa hankinnoista ja kahvilatoimintojen kehittämisestä yhteistyössä taustaorganisaation kanssa. Työ sopii mainiosti esim. opiskelijoille tai perheenäideille. Seuran vapaaehtoispohjalta toimiva henkilöstö hoitaa varsinaisen myyntityön. Ota yhteys toimisto@espoonkiekkoseura.fi tai Hannu Saintula 050-5599557.
C-nuoret osallistuvat alueelliseen divisoonakarsintaan ja kotihalli on Laaksolahti, ota yhteys valm. Timo Vuori 040-5745346. B-nuoret osallistuvat I/II-divisioonakarsintaan ja kotihalli on Laaksolahti, ota yhteys valm. Tapani Pihlström 0400-415164.
Jääkiekon palkintoja jaettiin jälleen Bluesin ja kasvattajaseurojen yhteisissä kauden päättäjäisissä. Tällä kertaa jaettiin mm. kolme SJL:n pronssista ansiomerkkiä ja tsemppari- ja yllättäjäpalkinnot joukkueittain. Onnittelut palkituille!
Ringeten kauden päättäjäisissä palkittiin joukkueittain vuoden tsempparit ja yllättäjät.