Infotilaisuus vanhemman C-ikäluokan joukkueiden perustamisesta Espoossa

20.1.2011

Bluesin ja kasvattajaseurojen vanhemman C-ikäluokan joukkueiden perustamisesta pidetään infotilaisuus 26.1.2011 Barona-Areenalla.

TIEDOTE 96-PELAAJILLE JA VANHEMMILLE

20.12.2010

C:N EDUSTUSJOUKKUEET KAUDELLA 2011 - 2012

Blues ja espoolaisseurat perustavat kaudelle 2011 – 2012  edustusjoukkueita vanhempaan C-ikäluokkaan seuraavasti:

Blues C – joukkueet (2 kpl)

Bluesin C – joukkueet perustetaan menossa olevan kauden päättyessä maalis-huhtikuun vaihteessa. Joukkueiden valmentajat julkistetaan tammi-helmikuun vaihteessa.

Pelaajatarkkailu joukkueen kokoamiseksi on meneillään. Tarkkailua jatketaan joukkueen perustamiseen saakka ja edelleen myös perustamisen jälkeen. Valintatapahtuman ajankohta ilmoitetaan helmikuussa. Valintatapahtumaan kutsutaan pelaajatarkkailun perusteella pelaajia Blues kasvattajaseuroista ja lähiseudun muista seuroista.

Kasvattajaseurojen omat C-joukkueet

Bluesin joukkueiden lisäksi kasvattajaseurat perustavat omia C-joukkueita tarpeen mukaan Espoonlahteen (EPS), Laaksolahteen (EKS), Matinkylään (HC Espoo) ja Kauniaisiin (GrIFK).

YHTEINEN TIEDOTUSTILAISUUS

Kaikkien seurojen yhteinen tiedotustilaisuus ensi kauden toiminnasta pidetään

ke 26.1.2011 klo 18.00 alkaen Barona Arenan kokoustiloissa.

Tilaisuus on tarkoitettu sekä pelaajille että heidän vanhemmilleen. Tilaisuudessa seurojen edustajat esittelevät ensi kauden toimintasuunnitelmiaan ja vastaavat läsnäolijoiden kysymyksiin.

Bluesin ja Kiekko-Espoon joukkueiden perustamista koskevissa kysymyksissä yhteyshenkilöinä toimivat toistaiseksi kasvattajaseurojen valmennuspäälliköt,

Bluesin valmennuspäällikkö Mika Marttila (045-7731 2400) ja puheenjohtaja Lauri Somersalmi (0400-844 406).