Johtokunnan tiedote 12.10.2012

12.10.2012

Seuran vuosikokouksessa valitun uuden johtokunnan tiedote jäsenille.

Johtokunnan tiedote 12.10.2012

Espoon Kiekkoseuran sääntömääräinen vuosikokous pidettiin torstaina 11.10.2012. Kokouksessa käsiteltiin viime kauden tilinpäätös,hyväksyttiin tulevan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valittiin seuran johtokunnan jäsenet.
Uusi johtokunta on: puheenjohtaja Timo Hyytiäinen ja jäsenet: Kari Lepistö, Jyrki Moilanen, Tapani Pihlström, Hannu Sjögren ja Ari Tamminen.

Uusi johtokunta kiittää vanhaa johtokuntaa tehdystä pitkäaikaisesta ja seuraa eteenpäin vieneestä työstä. Me tulemme uudessa johtokunnassa jatkamaan tätä kehitystyötä yhdessä kaikkien Espoolaisten jääurheiluseurojen kanssa, jotta Espooseen luodaan parhaat mahdolliset edellytykset harrastaa jääkiekkoa ja ringetteä junioreista aikuisikäisiin.

Vuosikokouksessa hyväksytyssä toimintasuunnitelmassa on mukana myös seurojen yhdistyshankekeskusteluiden jatkaminen tavoitteena saada aikaiseksi mahdollisimman laajatasoinen yhdistyminen ja/tai seurojen välinen yhteistyömuoto, jotta nuorten jääkiekon ja ringeten harrastamisen mahdollisuudet kehittyvät tai ainakin säilyvät vähintään nykytasolla huolimatta yhden jäähallin sulkeutumisesta.

Seurassa jatkuu toiminnan kehittäminen saman suuntaisesti kuin tähän asti,  kaikkien joukkueiden pelilliset ja urheilulliset tavoitteet tälle kaudelle säilyvät ennallaan ja me johtokunnassa tulemme omalta osaltamme tukemaan näitä tavoitteita kaikin mahdollisin keinoin.

Uskomme, että tällä kaudella tulemme kaikki ikäryhmät läpi kattavalla avoimella yhteistyöllä saamaan aikaiseksi paljon sekä EKS:n että Espoolaisen jääkiekon ja ringeten hyväksi. Toivomme myös, että saamme tähän kentältä mahdollisimman laaja-alaisen tuen, jotta yhdessä onnistumme tässä tavoitteessa.

Espoon Kiekkoseura ry
johtokunta