UUTISIA VUOSIKOKOUKSEN PÄÄTÖKSISTÄ

21.6.2017

Vuosikokous pidettiin 23.3. 2017 Laaksolahdessa paikalla oli 17 seuran äänivaltaista jäsentä.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi seuraavaksi 2 vuotiskaudeksi valittiin Timo Hyytiäinen.

Uusiksi johtokunnan jäseniksi valittiin erovuoroisten (Kari Miettisen, Heikki Valtosen ja Tero Keinovaaran tilalle) Anne Ahoniemi, Iiro Pylväläinen ja Petri Vuori ja eroa pyytäneen Ari Kärpäsen tilalle Marko Puolakka.

Yhdistyksen jäsenmaksuksi vahvistettiin kaudelle 2017-18 50 €/ jäsen, jäsenmaksu peritään joukkueen pelaajamäärän mukaisesti ja kolmelta toimihenkilöltä per joukkue.

Hallituksen kokoonpano:

Timo Hyytiäinen                 - puheenjohtaja

Iiro Pylväläinen                   - tyttökiekko

Anne Ahoniemi                   - ringette

Petri Vuori                           - poikakiekko

Marko Puolakka                 - poikakiekko

Kimmo Kronlund               - ringette

Hannu Sjögren                   - kilparingette

Jatkokokouksessa, joka pidettiin 15.5. 2017 Laaksolahdessa paikalla oli 5 seuran äänivaltaista jäsentä.

Kokouksessa hyväksyttiin seuran tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille kaudelta 2015-16.